Ultimele discutii din forum
 1. #12
  Floricica Senior raluca28's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.11.2009
  Postari in forum
  2.806
  Lucrurile stau un pic diferit de cum le-am inteles eu. Copilul poate nu e chiar asa de rautacios cum l-am perceput. Tatal sigur are o problema- simte ca trebuie sa-si [protejeze fiul special- si probabil el insusi a fost traumatizat intr-o toaleta scolara cand era mic. Daca are un fix cu asta, sigur e ceva mai grav care i s-a intamplat fie lui, baiatului mai mare sau chiar acestui copil. Insa mi se pare trist ca nu il intereseaza bucuriile si fericirile copilului...

 2. #13
  Moderator Floricica Novice valye's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.02.2009
  Postari in forum
  340
  Nu pot sa imi dau cu parerea la adresa a ceea ce i s-a putut intampla tatalui sau fratelui, insa sunt sigura ca acestui copil nu i s-a intamplat nimic acolo. Copiii din clasa il iubesc, il ajuta, il incurajeaza mereu sa scrie, sa fie atent la ore, sa raspunda. Chiar am stat sa ma gandesc daca nu gresesc cu ceva grav in abordarea acestui copil. Cum am spus mai sus, plangeri au existat si inainte de a prelua eu clasa, fie la adresa unui copil din clasa, fie la adresa altora din scoala. Poate gandesc eu eronat, dar tot fiind ajutat copilul in permanenta cu diverse lucruri ( la imbracat, la legat sireturi, la ridicat pantalonii) oare se va deprinde sa le faca si singur in vreun moment?

 3. #14
  Floricica Nou Venita AyanaMariaNesibe's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.06.2011
  Postari in forum
  113
  Nu stiu care e de vina : copilul sau tatal? Copilul vine dintr-un mediu "bolnav" si e de inteles. Tatal e problema.In ceea ce te priveste pe tine sunt de acord cu sfaturile pe care le-ai primit de la raluca28, in ceea ce priveste problema copilului, ar trebui sa intevina protectia copilului. Este posibil ca si problemele lui usoare sa provina de la un comportament ciudat al tatalui de cand s-a nascut acest copil.

 4. #15
  Floricica Senior je_ramy's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.09.2011
  Postari in forum
  3.424
  Este posibil ca tatal sa aiba probleme, iar fiul sa-l fi mostenit genetic. Ajutorul unui psiholog v-ar fi de real folos in acest sens pentru a se intelege mai bine de unde vine problema. Intre timp poti sa discuti cu mama si poate reusiti sa lamuriti acest aspect, daca dansa este o femeie deschisa si constienta de ceea ce se intampla.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari