Ultimele discutii din forum
 1. #1
  iubytzik22
  Guest

  Ce inseamna intimitatea in cuplu?

  Pornind de la urmatoarea definitie "Intimitatea desemneaza tot ce este cu adevarat profunzime a interiorului fiintei, strafundurile inimii, chiar abisul sufletului sau, altfel spus, secretul si esenta acestuia”, data de G.Leleu, as dori sa discutam ce semnifica pentru voi intimitatea in cuplu?
  Pentru mine inseamna a iubi cu toata fiinta ta si de a amesteca viata cu cea a altcuiva.

  "Astfel, am putea defini intimitatea amoroasa ca o relatie privilegiata pe care o stabilesc intre ele doua fiinte, relatie a carei caracteristica este de a fi foarte stransa si foarte profunda atat in plan corporal, cat si in planul constiintei si al carei rezultat consta in a realiza o legatura stransa intre parteneri."(Ce inseamna intimitatea in cuplu?)
  Pentru voi ce semnifica?
  Modificata de iubytzik22; 26.03.2011 la 16:30:33.

 2. #2
  Floricica Senior raluca28's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.11.2009
  Postari in forum
  2.806
  Cineva definea intimitatea, intimacy- ca fiind into me see- adica sa-l lasi pe celalat sa vada inlauntrul tau pana in strafundurile fiintei, pana la nivelul cel mai adanc. Trist este ca, in cuplu, de multe ori ne ascundem sub propia noastra carapace sau, daca nu facem asta, celalat nici nu mai este atras sa priveasca "into me", pur si simplu si-a pierdut interesul. Depinde de fiecare dintre noi sa trezim acest interes si sa fim noi insine atenti la cel de langa noi.

 3. #3
  Floricica Cu Vechime lolita si kevin's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.01.2010
  Postari in forum
  5.492
  pt noi intimitate inseamna sa fim singuri, adica fara copil. :)))

 4. #4
  Floricica Debutanta MJ forever's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.03.2010
  Postari in forum
  1.187
  Pt mine intimitatea consta in gesturile si trairile ce le percepem departe de ochii lumii, numai intre noi doi.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari