Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Ancheta de la Maternitatea Giulesti se apropie de sfarsit

  Bogdan Marinescu, directolul de la maternitatea Giulesti care a fost suspendat din functie, este acum, pus sub urmarile penala sub acuzatia de neglijenta in serviciu si neluarea masurilor necesare legate de securitatea in munca.

  Alaturi de Bogdan Marinesc, sunt pus sub urmarire penala asistenta Florentina Cirstea, Vasile Dima seful serviciului tehnic si Adrian Toma seful sectiei de neonalologie a spitalului Gilesti.

  De asemenea, a inceput urmarirea penala si asupra maternitatii Giulesi sub acuzatia de ucidere din culpa si vatamare grava din culpa.

 2. #2
  Floricica Senior ghiny's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.03.2010
  Postari in forum
  4.040
  Dap,dar mereu platesc cei micuti ce vina au ei totusi de reducere de personal?Eu sustin ca tot sistemul este de vina si viata insasi SI IRONIA SORTI SECTIA CARE A SALVAT MULTE VIETI A FOST UN IAD PT. NISTE SUFLETE NEVINOVATE,DAR ASA SE INTAMPLA MEREU,platestc cei micuti.

 3. #3
  Floricica Senior ghiny's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.03.2010
  Postari in forum
  4.040

 4. #4

 5. #5

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari