Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita georgianai's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.06.2007
  Postari in forum
  9

  Postare Clasa 0 2013-2014, ati optat sau ramaneti la gradinita?

  Buna ziua,

  Ati optat pentru clasa 0, cum vi se pare?
  Are cineva copii inscrisi la clasa 0, afterschool?

 2. #2
  Floricica Nou Venita boca.iulia's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.02.2013
  Postari in forum
  94
  Fetita mea anul asta merge in clasa 0. Dar dupa cum suna ultimele stiri cei care vor face clasa pregatitoare la gradinita trebuie sa o faca sub indrumarea unui cadru didactic de la scoala, adica invatatoare si ar trebui adusa invatatoare la gradinita; educatoarele si conducerea gradinitelor din cate se aude nu prea sunt de acord, asa ca suntem fortati cei care avem copii ce implinesc 6ani pana pe 1august, sa ii dam in clasa pregatitoare la scoala. Azi am avut sedinta cu parintii la gradinita si asta ne-a comunicat educatoarea.

 3. #3
  Moderator Floricica Avansata roxie's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.10.2008
  Postari in forum
  2.054
  Asta este cea mai mare porcarie, ca sa forteze clasa 0 sa se faca in scoala. Nu inteleg de ce a trebuit sa se bage peste un lucru bun si sa il strice - grupa pregatitoare in gradinita. Au bagat-o in scoli, nici cadre didactice nu au suficiente, nici banci potrivite, nici sali suficiente in scoli. Parca gandesc cu partea dorsala.
  Unui parinte, mai ales unuia care lucreaza, ii era foarte comod sa aiba copilul in gradinita, unde era si masa si program prelungit pana la 17-17.30. Nu cred ca parintilor le convine sa ii duca in scoala, unde se termina programul la 11 sau 12, unde vin acasa sa manance si probabil trebuie sa angajeze o bona sau sa apeleze la bunici sa ii ia de la scoala si sa stea cu copiii pana vin ei de la servici, sau sa mai dea nu stiu cate milioane la un afterschool.

 4. #4
  Moderator Floricica Senior wondermom's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.04.2008
  Postari in forum
  3.355
  Eu as vrea sa il inscriu pe baiat la o scoala care nu apartine de zona de circumscriptie (nu mi-am facut mutatie la adresa la care stau acum)... am fost de vreo trei ori la scoala respectiva si singurul lucru pe care mi l-au spus a fost sa revin pe la sfarsitul lui martie cand va fi publicata metodologia...
  Voi ati vorbit la scoala? V-au inscris pe vreo lista? Ati dat ceva "stimulente"? Ori, pur si simplu, veti depune dosarul in perioada de inscrieri?

 5. #5
  Moderator Floricica Senior wondermom's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.04.2008
  Postari in forum
  3.355
  Topicul asta ar trebui mutat la sectiunea "Gradinite si scoli"

 6. #6
  Moderator Floricica Senior wondermom's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.04.2008
  Postari in forum
  3.355

 7. #7
  Floricica Nou Venita ralucanaturista's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.05.2010
  Postari in forum
  60
  Noi tocmai am terminat clasa 0 si sunt fericita ca am fost "obligata" sa il dau la scoala.Am facut clasa 0 cu doamna pe care o avom avea si in continuare, am avut timp sa ne obisnuim cu uniforma, rigorile programului de scoala, cu pauzele si cu tot ce inseamna "regim scolar" timp de un an, in care INSA am fost scutiti de socul temelor pentru acasa, al notelor in catalog si al asculatii la lectii pe care altfel, le-am fi luat in pietp dintr-o data daca ma fi trecut de la clasa 0 la gradi la clasa 1 la scoala. (sa fim seriosi, la gradi, clasa pregatitoare s-ar fi desfasurat poate cu alta doamna, dar i aceeasi clasa si in aceeasi atmosfera; pana la urma clasa 0 este facuta sa tenueze scoul emotional si de apatare cu regimul scolar nu sa ne invete sa scriem sau sa citim, care oricum se facea si mai inainte la gradi)
  Cat despre program noi a avut optiunea de after school(cu masa de pranz) si il luam la ora 17. Iar ca bani, a fost doar cu 100 Ron mai mult ca la gradi ....

 8. #8
  Floricica Nou Venita marcobebe's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.09.2013
  Postari in forum
  13
  Am doi copii in clasa zoro unul de 6 ani si unul de 7 ani dar am fost obligata sa le faca evaluare pt ai inscrie in clasa zero si avantajul este ca se obijnuiesc cu programul si doamna invatatoare care va fi pina termina cl 4 dar in rest e ca la gradinita dar mai multi copii inghesuiti intr-o clasa mai mica si bancute mai mari

 9. #9
  Floricica Nou Venita ditina's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.04.2013
  Postari in forum
  7
  Eu am fost bona la o fetita de clasa zero si mie mi se pare ca e o confuzie, nu exista destule invatatoare, iar grupa pregatitoare nu mai exista, insa educatoarea se putea ocupa de copii, doar au cativa ani....Si mie mi se pare o gaselnita fara cap si fara coada.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari