Ultimele discutii din forum
  1. #1
    Floricica Senior paulici's Avatar
    Membru inregistrat la
    08.09.2009
    Postari in forum
    3.046

    Nelamurit Ce gatim de sarbatori?

    Meniul traditional de la noi din zona de Craciun este de sarmale, carnati afumati, carnati, caltabosi si sangerete la cuptor, costite cu vin la cuptor, toate uscaturi, mancaruri grele si pline de grasimi.
    Pentru meniul de Revelion, daca il facem acasa, gratar cu cartofi pai, cremvusti cu mustar, peste prajit cu piure de cartofi.
    Voi pentru ce optati in meniul de Craciun si de revelion?
    Modificata de paulici; 05.06.2011 la 14:51:47.

  2. #2
    iubytzik22
    Guest
    In general acasa la mine facem : racitura(piftie), carnati, sunca, friptura, caltabos si leber se facea cand era mama acasa, salata boeuf, aperitive, sarmale in foi de vita sau/si varza, prajituri sau/si tort si cam atat....si eu duc traditiile mai departe...

  3. #3
    nicole13
    Guest
    Toba,sarmale,friptura,cozonac si turte(in Moldova se fac cu nuca)!
    De Anul Nou facem piftie,salata boeuf,prajituri fel de fel...

  4. #4
    Floricica Avansata blue65's Avatar
    Membru inregistrat la
    13.10.2006
    Postari in forum
    2.061
    Racituri(piftie), sarmalute, ciorba, friptura, prajituri, eventual tort

  5. #5
    Moderator Floricica Novice valye's Avatar
    Membru inregistrat la
    28.02.2009
    Postari in forum
    340
    De sarbatori servim in familie un aperitiv, piftie, salata boeuf, sarmale, friptura, carnaciori, cozonac, tort.

  6. #6
    Floricica Debutanta yuxi's Avatar
    Membru inregistrat la
    19.02.2010
    Postari in forum
    1.074
    Parca stam toti la aceeasi masa.
    Aperitive, pitftie si noi, friptura si noi, sarmalute si noi, cozonac si noi.
    De data asta nu fac boeuf, fac alte feluri de salate.

  7. #7
    ioana apetrei
    Guest
    Noi racitura(piftie), aperitiv, salata boeuf, friptura, sarmale, cozonac am cumparat, am facut un tort de ananas, placinte poala-n brau, chisca alias caltabos, toba, snitele din carne de curcan, carnati, si ciorba de costita afumata. Cam atata, avem si musafiri si de asta am mai facut multicele, mai ales ca m-a ajutat si mama.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari