V.Smile Baby Tv Learning System este un sistem unic creat in special pentru micii invatacei.

V.Smile Baby combina un panou de activitati colorant cu elemente de invatare la televizor pentru a permite parintilor si celor mici sa impartaseasca moment special in timp ce copilul lor incepe sa exploateze devreme concepte de invatare, cum ar fi forme, culori si animale chiar si limbajul semnelor.

V. Smile Baby lucreaza cu varste adecvate programelor dezvoltarii care include trei moduri de joaca, permitandu-le celor mici sa invete in timp ce cresc de la 9-36 de luni.

Poate fi folosita si separat si invata copilul formele, culorile si cifrele. Unitatea care se conecteaza la tv comunica wireless cu unitatea de joaca.

Sunt incluse:

– un panou de activitati
– o unitate
– un joc sau doua la alegere – Invata si descopera casa si Baby Einstein
– suport moale pentru a se putea juca cu el in brate etc.

Consola VSmile Baby + 1 cartus cu jocuri in limba engleza.
jocul este:
- Learn & Discovery Home - partea educationala: Colours, Baby Sign Language, Music, Shapes, Animals, Numbers

Cartusele cu jocuri prezinta activitati diferite de invatare, in functie de setarea aleasa de pe panoul cu butoane colorate ( e ca si cum ati folosi 3 cartuse cu jocuri , nu unul singur), iar grafica este foarte reusita. Logica jocurilor este usor de inteles de catre copilasi, in timpul carora sunt prezentate (intercalate ) multe cuvinte in limba engleza ( culorile, formele, cifrele, obiecte, animale etc). Copilul va trebui sa apese butoanele colorate de pe panou pentru a rezolva exercitiile.

Fiecare cartus are mai multe jocuri , iar modul de joaca este in functie de setarea aleasa de pe panou (Play Time, Watch and Learn, Learn & Explore). Se poate alege un joc de pe cartus, iar apoi in timpul jocului se poate schimba setarea ( una din cele 3 ).

E o modalitate distractiva, amuzanta si educativa pentru a petrece timpul jucandu-va cu copilul dvs. (Si fetita mea are un astfel de sistem , este foarte incantata de jocuri si repeta cuvintele in limba engleza cu mare usurinta)

Pe net se gasesc o multime de fimulete demonstrative cu acest sistem.Pret 49 lei