Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Avansata swedeza's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.07.2009
  Postari in forum
  1.432

  Foarte Bine Vand Pixul Fermecat de la Leapfrog si Carte (Tag Reading System)

  Vand Leapfrog Tag Reading System + Carte. NOU! Recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4-8 ani. Acesta jucarie interactiva ii va permite copilului dvs. sa invete limba engleza jucandu-se.
  Pe scurt sistemul este practic de forma si marimea unui stilou care odata indreptat asupra unui cuvant din carte acesta il citeste. De asemenea daca este indreptat asupra unei imagini acesta va scoate sunetul aferent acestei imagini. De ex: catelul latra, pasarelele ciripesc, dialoguri intre anumite personaje din carte etc. Va invata sa numere asociind cifra cu ceea ce rosteste stiloul la atingerea acesteia. Forme, alfabet, fructe, culori, cuvinte noi. Totul in joaca. In plus nu veti mai fi nevoiti sa umpleti casa de jucarii. Este de ajuns ca, din cand in cand, sa mai cumparati o carte, si deja copilul va avea o jucarie noua cu ajutorul careia va invata lucruri noi, fara sa-si dea seama. In plus, si cel mai important, va invata sa pretuiasca CARTEA!
  Pret: 150 RON
  Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la adresa de mail: ellen_stanciu@yahoo.com
  Apasa aici: YouTube - Girl playing with LeapFrog Tag Reading System
  Va multumesc ca m-ati vizitat...!
  Imagini atasate

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari