Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Novice pomemeca's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.04.2008
  Postari in forum
  357
  Caruselul Simfonie este o sarbatoare a muzicii, a sunetelor naturii si miscarii, a luminilor si efectelor lichide ce stimuleaza dezvoltarea bebelusului.

  Cu patru miscari diferite si fascinante, incurajeaza bebelusul sa se concentreze asupra unui obiect si sa-l urmareasca cu privirea. O combinatie de miscari circulare repetitive si alte miscari alternante cu obiecte ce se ridica, coboara si se rotesc, pastreaza atentia bebelusului si il face sa observe activ. Miscarea alternanta a lichidelor din centru, cu sau fara lumina, imbogateste experienta vizuala.

  Cele 3 bucati diferite de muzica clasica, Bach, Mozart si Debussy/Natura, stimuleaza si dezvolta auzul, aducand bebelusul mai aproape de lumea muzicii si dezvoltandu-i abilitatile muzicale. Pe masura ce vederea bebelusului se dezvolta, acesta incepe sa descopere straturile de sus pana jos precum si pe cele de pe margini. Acest lucru dezvolta perceptia sa spatiala si abilitatea de a organiza si percepe obiecte in spatiu.

  Panoul de comanda are 4 butoane ce pot fi folosite ca un centru de activitate muzical, incurajand bebelusul sa apese butoanele pentru a primi diferite raspunsuri muzicale, astfel se va familiariza cu cauza-efect. Optiunea prestabilita canta toate cele 3 melodii consecutiv pentru un total de 20 minute de muzica continua. Daca se apasa pe fiecare buton in parte, se vor auzi 20 minute de muzica clasica pentru fiecare compozitor in parte.

  Caracteristici:
  - lumina de veghe placuta;
  - tema fermecatoare cu animale;
  - brat pivotant;
  - panou de comanda cu banda de siguranta suplimentare (10 pozitii);
  - jucariile sunt 100% poliester;
  - jucariile au 13 cm inaltime;
  - panoul cu lichid 21 cm diametru.

  Dezvolta:
  - Simturile;
  - Limbajul si comunicarea;
  - Permanenta obiectelor;
  - Gandirea;
  - Inteligenta emotionala.
  Este folosit, dar este in stare foarte buna.
  Pretul este 100 lei. 2. #2
  Floricica Novice pomemeca's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.04.2008
  Postari in forum
  357

 3. #3
  Floricica Novice pomemeca's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.04.2008
  Postari in forum
  357
  VANDUT

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari