Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita Laurabaganagiu's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.09.2016
  Postari in forum
  2

  Vnd josamicina 2016

  Și eu am avut ureaplasma pozitiv descoperita n primul trimestru de sarcina. Mi-a achiziționat cineva din Italia,dar pana am fcut rost am descoperit ca mi trecuse c tratament cu claritromicina. Am rmas cu 7 cutii a cate 12 comprimate. Cu valabilitate 09..2019. Nu mai am nicio cutie din pcate! Sntate multa!
  Modificata de Laurabaganagiu; 05.10.2016 la 09:11:28.

 2. #2
  Floricica Nou Venita FB.DulapiorulMariei2016's Avatar
  Membru inregistrat la
  31.08.2017
  Postari in forum
  6
  Bună mămici,


  pentru ca în sarcină mi-a ieșit Ureaplasma prezentă și era un risc crescut de a pierde sarcina a trebuit să fac tot posibilul să cumpăr Josamicină fiind singura care mi-a ieșit în antibiogramă sensibilă. Inițial am încercat tot ce se putea lu ca "înlocuitor" de pe piața noastră... dar cum nimic nu a făcut ca această ureaplasmă să se negativizeze a trebuit să caut în afara țări... și am zis că dacă tot am găsit pe cineva care să scoată rețetă și să mi le cumpere să profit și să iau pentru 2-3 cure atât pentru mine cât si pentru soț pentru că doamna doctor mi-a explicat că ne putem reinfecta dacă mă tratez doar eu... În concluzie: le vând pentru că în afară de faptul că nu îmi mai trebuiesc pentru că la mine s-a rezolvat problema după prima cură știu cum este să simți că ești contra timp și nu ai de unde le lua pentru că în România nu se găsesc la absolut nici o farmacie! Am 4 cutii a câte 12 comprimate cutia și au termen de valabilitate până în: 06/2020 - 150 de lei cutia.


  Tel: 0770376759
  (daca se intampla nu raspund la telefon imi puteti trimite un sms sau imi puteti lasa un mesaj pe whatsapp)

Cuvinte cheie pentru acest topic

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari