Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita Cristia2's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.03.2013
  Postari in forum
  4

  O invitatie pentru noi,fetele!

  Pentru fetele care vor sa se rasfete sau vor sa aibe un venit in plus.Dupa inregistrare primiti un catalog gratuit in cutia postala.
  Comanzi produse cosmetice de calitate chiar de la tine de acasă!(Nu pierdeti nimic daca incercati,primiti catalogul gratuit acasa si va veti convinge de preturi)
  Primești produsele, gratuit, în maxim 2 zile de la expediere!
  Cu cât comanzi mai mult, cu atât discountul tău crește!
  Câștigi bani recomandând magazinul prietenilor tăi!
  Pentru toate inscrierile si cumparaturile facute prin acest link ai 10% comision; poti dubla aceasta suma cu bonusul de la urmatoarele nivele. Oricine apasa acest link Lady's (folositi codul acesta pentru inregistare pentru a va putea da ok ACJASW6J)si isi face cont se poate bucura de aceste reduceri.


  Lady's
  .................................................................................

 2. #2
  Floricica Nou Venita Cristia2's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.03.2013
  Postari in forum
  4
  Este ceva gen AVON ,Oriflame dar cu produse frantuzesti iar pretul lor mult mai mic.Ideea este ca dupa inscriere vei primi un catalog gratuit in cutia postala.Poti vinde acele produse si ai diferite discounturi,cu cat comanzi mai mult creste discountul(ex:cumperi de 133 ron ai 25% discount deci 33,25 raman banii tai si tot asa pana la 42%. Alt avantaj daca inscrii prieteni ,cunostiinte sau alte persoane tie iti revin 10% din cumparaturile lor,ei inscrie alte persoane tie iti revin 5%,persoanele inscrise de ei inscriu alte persoane tie iti revin 2,5% si tot asa pana la 1,5%.Daca esti o persoana activa poti castiga lejer 700-800 Ron pe luna.
  ........................................................................................

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari