Ultimele discutii din forum
 1. #1
  sabineta
  Guest

  Exclamatie Lichidare stoc: CELLULESS 65 lei  Celluless este primul aparat de vacuum masaj portabil ce iti reduce celulita si grasimea din corp. Fara durere. Fara vanatai. Fara vizite costisitoare la saloane de infrumusetare. Celluless este un sistem masaj vacuum care iti reduce, prin absorbtie, stratul de celulita.

  Cu doar 15 minute de masaj pe zi. Tratamentul anticelulitic prin vacuum este considerat a fi una dintre cele mai eficiente solutii alternative la problemele de piele. Tratamentul prin vacuum stimuleaza circulatia sangelui in straturile profunde si superficiale ale pielii. Acest proces duce la cresterea cantitatii de colagen si elasten ce iti tonifica pielea si ii revigoreaza textura.
  Pachetul contine :
  * aparatul de masaj Celluless
  * cupa mica vacuum
  * incarcator

  Dincolo de efectul terapeutic, tratamentul cu vacuum este un tratament non invaziv. Celluless nu-ti provoaca rani sau durere si este o alternativa excelenta la chirurgia estetica sau tratamentele cosmetice costisitoare. Portabil si usor de folosit - obtii rezultate vizibile cu doar 15 minute de masaj Celluless pe zi. Celluless poate fi folosit pe orice portiune a corpului: fund, abdomen, solduri, coapse, picioare, brate. Celluless actioneaza acolo unde ai nevoie.

  Cum folosesc Celluless?
  * Pentru coapse mai ferme: maseaza copsele, de jos in sus, printr-o miscare circulara pentru a stimula circulatia sangelui la suprafata pielii.
  * Pentru un abdomen plat: maseaza zona in sensul acelor de ceasornic prin miscari circulare largi si fine.
  * Pentru solduri si fund sexy: maseaza pe fiecare parte a pelvisului, prin miscari circulare ce urca din zona pelvisului inspre talie.
  * Pentru tonusul bratelor: maseaza dinspre coate inspre umeri, in special in partea interioara a bratelor

  SFAT! Pentru cele mai bune rezultate asigura-te ca pielea pe care doresti sa o masezi este curata si uscata. Asculta muzica sau odihneste-te putin, pentru a te relaxa complet. Aplica masajul Celluless printr-o miscare circulara pe coapse, abdomen, brate fund si solduri.

  Contact: sabina_ncl

 2. #2
  sabineta
  Guest
  Celluless este primul aparat de vacuum masaj portabil ce iti reduce celulita si grasimea din corp. Fara durere. Fara vanatai. Fara vizite costisitoare la saloane de infrumusetare.

 3. #3
  sabineta
  Guest
  Celluless este primul aparat de vacuum masaj portabil ce iti reduce celulita si grasimea din corp. Fara durere. Fara vanatai. Fara vizite costisitoare la saloane de infrumusetare.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari