Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita karmin's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.07.2005
  Postari in forum
  142

  Body Revolution PRENATAL:

  - un program personalizat, special creat, cu exerciții pentru relaxare, confort și siguranță, exerciții pe care orice femeie însărcinată simte nevoia să le facă

  - un program care are scopul de a ajuta viitoarea mamă să treacă mai ușor peste neplăcerile și durerile produse de sarcină și o pregătește pentru o sarcină mai ușoară  DVD-ul Body Revolution PRENATAL constituie a doua apariție din cadrul seriei BODY REVOLUTION deschise de Body Revolution POSTNATAL.

  Perioada prenatală necesită o atenție specială. Acesta reprezintă punctul de pornire pentru dezvoltarea conceptului unitar și funcțional al programului propus prin acest DVD. Body Revolution PRENATAL conține exerciții de relaxare, exerciții pentru controlul respirației, pentru îmbunătățirea circulației periferice precum și exerciții pentru înlăturarea durerilor de spate.

  Seria BODY REVOLUTION se adresează persoanelor dinamice, dar care nu au foarte mult timp liber și au nevoie de soluții eficiente, cu rezultat rapid și garantat.


  - un program personalizat, special creat, cu elemente puternice de dinamica, de maxima eficienta

  - cea mai sigura metoda de a scapa de kilogramele nedorite dupa sarcina  DVD-ul Body Revolution Postnatal , primul dintr-o serie dedicată programelor de întreținere și modelare a corpului, se adresează persoanelor dinamice, dar care nu au foarte mult timp liber și au nevoie de soluții eficiente, cu rezultat rapid și garantat.

  DVD-ul Body Revolution Postnatal prezintă cea mai ușoară și eficientă metodă de a scăpa de kilogramele nedorite după sarcină printr-un program personalizat. Gabriela Naghi, autoarea acestui DVD, propune acele soluții practice pe care ea însăși le-a aplicat în perioada postnatală.

  DVD-ul conține elemente de Tae Bo, cardio pentru arderea caloriilor și eliminarea stratului adipos, și, ca bonus, exerciții pentru modelarea brațelor.  pret 25 lei , bucata! sau 40 lei ambele :)

 2. #2
  Floricica Nou Venita karmin's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.07.2005
  Postari in forum
  142
  nimeni nu face miscare???
  [fetita care danseaza][fetita care danseaza][fetita care danseaza]

 3. #3
  Floricica Nou Venita karmin's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.07.2005
  Postari in forum
  142
  valabil [dansator]ta]


  excelent pt o graviduta :)

 4. #4
  Floricica Nou Venita karmin's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.07.2005
  Postari in forum
  142
  Valabil :)

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari