Buna stimati parinti!

Eu, nu am copii inca, sunt inca necasatorit, insa sa fac si eu un banut am meditat la matematica un copil de clasa a 5-a, fetita , hiperactiv.Pot spune ca m-am confruntat cu foarte multe probleme cu ea , specefice acestei boli si neobservata de catre parinti.

Vreau sa ajut acesti parinti, sa informez opinia publica, sa trag un semnal de alarma cadrelor didactice neintelegatoare, parintilor superficiali, ca odrasla lor sufera si are nevoie de ajutor, sa inteleaga ca mersul la psiholog cu copilul nu este privit ca un lucru negativ de catre societate.
Subiectul in cauza fiind un caz fericit, in care familia se implica in mod direct si depun eforturi consistente pentru a "vindeca" acest copil .
Tind sa cred ca aparent totii copii sunt normali si sanatosi, si ca un copil ce nu emana energie nu e sanatos, insa acest exces si necontrolat de timpuriu de catre parinti are sa sufere in timp copilul.Acum nu am sa dau si sa nasc noi definitii, exista offtopicuri suficiente pe acest site.Copilul Hiperactiv
VREAU SA FAC UN FILM CU CARACTER INFORMATIV DESPRE ACEST FENOMEN. ASTEPT SI CER AJUTOR DIN PARTEA VOASTRA (ma intereseaza niste subiecti, astept pareri si opinii pe adresa de YM! pbonea@yahoo.com si office@no-brands.ro)!Cu cat mai repede cu atat mai bine, daca voi gasi oameni care sa ajute, doresc sa fac o campanie la nivel national!