***** Beauty Life EXPO Timișoara *****
--- TÂRG DE SĂNĂTATE FRUMUSEȚE ȘI SPIRITUALITATE ---

În perioada 5 - 8 MARTIE 2015 vă invităm la Festivalului de Spiritualitate, Medicină Alternativă și Terapii Complementare “BEAUTY LIFE EXPO” care promovează pe parcursul celor 4 zile pentru o viață mai sănătoasă și echilibrată în cadrul expoziției cu vânzare, promoții și servicii specifice, demonstrații, conferințe, dansuri, muzică...
==================

BEAUTY LIFE EXPO cuprinde 3 secțiuni principale:
***A. Expoziția cu vânzare și Terapii Complementare
***B. Conferințe/ Workshop
***C. Secțiune ambientală
==================
BEAUTY LIFE EXPO

Parteneri Media Beauty 5-8 Mart 2015
----------------------------

“Beauty Life EXPO Timisoara” include EXPOZIȚIA CU VÂNZARE de produse naturiste, cosmetice, carte, îmbrăcăminte, cristale, artizanat, pietre semiprețioase, feng shui, bijuterii, accesorii hand made, dulciuri naturale, alimentație vegetariană, produse bio și organice, uleiuri esențiale, accesorii, marochinărie...
... precum și TERAPII COMPLEMENTARE, servicii, tratamente și consiliere prin tarot, astrologie, fotografierea și interpretarea aurei, bioenergoterapie, reiki, ayurveda, homeopatie, fitoterapie, acupunctură, presopunctură, bioenergie, numerologie, tehnică radiantă, dietă și estetică corporală ca metode specifice cabinetelor sau centrelor de nutriție, medicină alternativă, relaxare, wellness, spa, masaj, aromoterapie, saloane de înfrumusețare și întreținere.
==================

Expoziția cu vânzare se va desfășura în holurile Casei Tineretului (parter și etaj) și în spațiul exterior de la intrare, iar în paralel vor avea loc conferințele și workshopurile în Sala Mare (200 locuri) și Sala Mică Exterioară (80 locuri).
==================

Secțiunea ambientală, demonstrațiile de arte marțiale, taijiquan, masaj, dansuri, lansări, parada modei, concerte, tombole, promoții de produse/servicii vor avea loc în Rotonda centrală a expoziției sau pe scena sălii de spectacole.
==================

Evenimentul este organizat de Expo Timișoara Internațional și Asociația Geea Life la CASA TINERETULUI din Timișoara - str. Arieș nr 19 (zona Stadion, Spital Județean).
==================

Avem aceeași echipă care organizează începând din 2004 un târg asemănător, EzotericFest Home . (Pentru 2015, EzotericFest va avea loc în perioadele cunoscute deja: 14 -17 Mai ed. XIV și 12 -15 Nov ed. XV).
==================

******** ASTEPTAM INSCRIERILE PENTRU SPATIU EXPOZITIONAL, CONFERINTE, WORKSHOP, DEMONSTRATII, MUZICA, AMBIENT...
BEAUTY LIFE EXPO

*****Pret Bilet Intrare 3 LEI/ zi
==================

Motto: ”Să fim sănătoși, frumoși și plini de energie”
==================

********DATE CONTACT (înscrieri, rezervări, contracte, formulare și alte informații):
Marcel Doroș tel: 0722 371 196 email: geealife@yahoo.com

Expozanti Beauty 5-8 Mart 2015

Conferentiari Beauty 5-8 Mart 2015

Afis Beauty 5-8 Mart 2015
==================