Ultimele discutii din forum
 1. #23
  Floricica Nou Venita rubin2's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.03.2013
  Postari in forum
  1

  Picturi pe pereti

  Realizez Picturi pe Pereti (pictura murala) pentru camere copii si bebelusi, livinguri, dormitoare, holuri, bucatarii, cabinete medicale, restaurante etc.
 2. #24
  Floricica Senior violett24's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.08.2009
  Postari in forum
  3.323
  La ce pret? Multumesc frumos.............

 3. #25
  Floricica Nou Venita teo teo's Avatar
  Membru inregistrat la
  29.09.2018
  Postari in forum
  1
  Ati gasit? Preturile se negociaza in functie de suprafata, de complexitate (unele se fac cu sabloane, altele nu) de tehnica folosita...Eu am facut niste cortine vegetale cu niste oameni foarte seriosi si creativi, de la o firma mica de design interior, cu o arhitecta foarte draguta si deschisa la orice fel de idei. Eu am avut ideea ea a venit cu solutia. Si cred ca fac si picturi pe pereti in camerele de copii pe care le decoreaza, caci e un procedeu destul de comun si folosit. Poti da un telefon si sa intrebi, sau pe profilul lor de FB: raspund intr-o zi cel mult si iti dau si o idee de pret..Ii cheama Inova Design, au si site (Inova Design | Think outside the circle), iar pe FB sunt @inovadesignromania.

 4. #26
  Floricica Nou Venita andriusca's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.09.2015
  Postari in forum
  10
  Da, si eu sunt din Bucuresti si am lucrat cu Ramona Traistaru de la Inova Design. In lumea asta in care toti intarzie, toti gasesc scuze si maresc mereu bugetul initial am avut surpriza sa dau peste niste oameni care au facut exact ce au spus ca fac la exact pretul pe care l-au stabilit la inceput si exact in timpul de care au spus ca au nevoie. Noi nu am mai folosit pictura pana la urma pentru ca nu ne-a putut hotara la ce fel de pictura am fi vrut si cu personaje...Dar ne-au oferit o alta solutie cu mult mai buna. Atasez aici o poza (daca pot) si mai multe gasesti pe profilul lor de FB, le-am dat acordul sa puna la momentul respectiv cate imagini cu camera copilului gata (era undeva prin iulie). Deci, da, si eu recomand dint ot sufletul
  Imagini atasate

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare: