Ultimele discutii din forum
 1. #1
  alinutza82
  Guest

  Umidificatorul pentru bebelus

  Topicul este raspuns la articolul Umidificatorul pentru bebelus

  Umiditatea trebuie sa fie intre 40 si 60%, ideal pentru bebe cam pe la 50% (tocmai mi-a zis pediatrul pentru ca bebe avea nasul infundat si cum incalzirea e electrica, aerul se usuca foarte rau).
  Intr-adevar cele ultrasonice cu filtre de argint sunt cele mai bune, dar sunt si cele mai scumpe.

 2. #2
  Floricica Nou Venita mymunyk's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.07.2009
  Postari in forum
  1
  cand toata lumea cumpara dezumidificatoare , unii recomanda umidificator , umiditatea in camere este de obicei prea mare 60 70%..(asta din cauza termopanelor) nu mai intzeleg nimik..

 3. #3
  alinutza82
  Guest
  Daca termopanele sunt puse bine, cu fante de aerisire nu ar trebui sa fie nevoie de dezumidificator, asta in cazul in care ai umiditate prea mare in casa.
  Totusi nu suntem la ecuator ca afara sa fie umiditate mai mare de 60.
  Iarna din cauza frigului, apa din aer condenseaza si automat ai o umiditate mai mica, chiar daca ploua sau ninge mai frecvent decat vara. Combinat cu incalzirea din apartamente umiditatea scade si mai mult.
  De aceea e necesar un umidificator. Dar in primul rand trebuie urmarita umiditatea din casa cateva zile, poate nu e necesar. Mini statii "meteo" sunt in orice market, iti zic temp si umiditatea si costa foarte putin.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari