Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita nadia84's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.12.2009
  Postari in forum
  283

  Calatoria bebelusului cu avionul

  bebe nostru are 2 luni si preconizam ca luna viitoare sa mergem in Romania, a mai zburat cineva cu un bebe atit de mic. Vreau sa stiu cum s-a comportat si dac exista vre-un risc pentru bebei sa mearga cu avionul la asa o virsta. Mersi mult!!!

 2. #2
  Floricica Avansata roxy31's Avatar
  Membru inregistrat la
  31.08.2010
  Postari in forum
  1.942
  buna, noi cind avea david 6 sapt ne-am dus in romania cu avionul sa comportat fb pe tot zborul a dormit ,...eu am fost si am intrebat-o pe pediatra si mi-a zis ca putem merge linistit .....dar tot timpul cind decoleaza sau aterizeaza avionul sa ii dai biberonul,titi suzeta ceva sa suga asa nu i se infunda asa tare urechiusele din cauza presiunii ....cu toate ca vreau sa spun ca david cind ne-am urcat in avion a adormit si nici cum nu lam putut trezi sa-i dau titi dar lam tinut in brate la mn si iam pus o caciulita in cap si a fost totul bn,va dorim drum bun.

 3. #3
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Calatoria bebelusului cu avionul

  Calatoria bebelusului cu avionul nu mai este un lucru atat de neobisnuit si din ce in ce mai multe familii cu copii mici aleg avionul ca mijoc de calatorie, pentru ca timpul petrecut pe drum este mult mai scurt si in plus acum deja majoritatea companiilor aeriene au facilitati pentru bebelusi si copii mici.

  Inainte de a pleca intr-o calatorie cu avionul cu bebelusul, informeaza-te in legatura cu facilitatile si optiunile pe care le pune la dispozitie compania aeriana in legatura cu calatoria unui bebelus cu avionul, mergi la medic pentru un control, daca bebelusul are de exemplu otita medicul iti va recomanda sa amani calatoria cu avionul.

  Ai grija sa ai la tine tot ceea ce este necesar pentru bebe pentru 2 zile, pentru ca in cazul in care ti se vor pierde bagajele sa fii pregatita.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari