buna, fetelor. ce stiti? de cate ori pe saptamana putem da la bebelusii peste 8 luni ficatel si out?
Versiunea Pentru Print
buna, fetelor. ce stiti? de cate ori pe saptamana putem da la bebelusii peste 8 luni ficatel si out?
uni spun k ou de 2-3/saptamana, carne de 3-4/saptamana si ficatel de 2-3/saptamana
Mie mi s-a spus ca daca nu am avut cazuri de probleme cu colesterolul in famile pot sa ii dau si 3-4 oua pe saptamana,Iuli are 1 an si 3 luni si sincer va spun ca daca ii fac o omleta dintr-un ou cu legume(ceapa,ardei,morcovel,dovlecel.etc) ea nu se satura......ficatel aici nu se da la copii sub 3 anisori,Iuli papa cam o data pe saptamana ca mie mi se pare o aberatie sa nu ii dai copilului ficat ca cica e toxic.
eu ii dau ou de 2 ori pe saptamana si ficatel mai rar, cam o data la 2-3 saptamani. se mai intampla sa manance si mai des ou, cand ii fac ciorba de perisoare...
Eu faceam asa: o zi carnita (piept) de pui,o zi ou, o zi ficatel, (dar in cantitate mica, mica), o zi doar legume. Ne-a mers foarte bine asa.
eu ii dau Ralucai de doua ori ou si de doua ori ficat, si asta de cand le-am introdus in alimentatie, adica pe la 7-8 luni, si nu am avut nici o problema pana acum. Dai-le pt. ca au fier, ceea ce e necesar pt. bb. o seara buna.
si cum dati oul bebeilor?cu tot cu albus?
Numai galbenusul se da la bebeii pana intr-un an.Eu ii dau o singura data pe saptamana ou.Asa mi-a spus medicul pediatru. La bebeii pana intr-un an se da ou o singura data.