Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita claudian's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.02.2009
  Postari in forum
  22

  Chirurg pediatru bun in Bucuresti

  Trebuie sa merg cu Claudiu la o decalotare chirurgicala insa procedura in sine ma sperie si mai ales ca este vorba de zona gentiala as vrea recomandari pentru un medic chirurg bun in Bucuresti.


 2. #2
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664
  Iti recomand sa mergi la Medlife la dr. Radu Spataru. Este un medic foarte bun. Eu am fost acolo cu baieteul meu tot pt asa ceva. Insa la noi s-a uitat si a zis ca inca nu e cazul de intervenit chirugical si ca mai putem astepta pana la un an jumate si abia atunci daca nu se rezulva face decalotarea. Constulatia costa 120 de lei insa merita pt ca fiind spital privat este foarte curat totul iar medicul este bun.

 3. #3
  Floricica Novice mica82ro's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.07.2008
  Postari in forum
  410
  Cristea de la Budimex, insa este spagar pana la limita de sus a nesimtirii. Pentru decalotare noi am mers la Budimex la camera de garda cu trimitere si am mers la medicul de garda...nu aveam chef sa ii dam o gramada de bani lui Cristea( care fusese sunat de medicul de familie sa ne astepte) si interventia i-a fost facuta super bine. La Budimex au chirurgi destul de buni.

 4. #4
  Floricica Nou Venita maria77's Avatar
  Membru inregistrat la
  18.09.2007
  Postari in forum
  132
  spataru de la medlife este foarte ok..si merge intai pr profilaxia problemei nu direct operatie sau decalotare imediata..
  Te invata cum sa il decalotezi incet incet si abia apoi daca nu se rezolva se trece la ceva mai dur pentru copil. Eu zic sa incerci pt ca este un om si medic chiar deosebit. Succes!!!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari