Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita alexa_dana's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.02.2009
  Postari in forum
  8
  Bebelusul nostru este foarte sperios. In afara de noi si de parintii mei cu care locuim, el se sperie de oricine altcineva. Chiar si de socrii mei care lucreaza si vin sa il vada numai la sf de saptamana. Nu mai zic de straini. Chiar si in parc, cand am intors carutul invers (deci cu spatele la mine) s-a pus pe un plans groaznic si abia l-am calmat. Cum sa il fac pe bebe sa treaca peste teama asta de staini?


 2. #2
  Floricica Avansata doloro's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.11.2007
  Postari in forum
  2.392
  Esti sigura ca se sperie de straini sau plange ca nu te vede [pe tine?

 3. #3
  Floricica Debutanta xint's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.09.2009
  Postari in forum
  1.170
  nu stiu ce varsta are bebelusul tau.
  baietelul meu de aproape 10 luni trece printr-o perioada cu frica de straini = "vreau la mami". daca pana pe la 8 luni-8 luni jumate se ducea la oricine, mai nou se sperie in primul moment si de bunici (care-l vad tot asa, la sfarsit de saptamana).
  e normal ca e selectiv cu persoanele care vor sa-l ia in brate, dar nici chiar asa... ce fac eu: ii arat ca am incredere in acea persoana, il indemn sa mearga la ea, ii pun manuta pe fata persoanei sau pe mana.
  bebe e mai toata ziua cu mine (cu tati seara), nu are frati, locuim singuri. asa ca ne socializam prin vizite la alti copii, mai ales acum ca stim sa ne jucam. si l-am dus si la un centru de joaca pentru copii.
  uff! insa nu a stat inca singur fara mine sau tati, iar la sfarsitul lui noiembrie avem o petrecere si nu stiu cum o sa se descurce bunicii cu el peste noapte.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari