Ultimele discutii din forum
 1. #56
  Floricica Novice Alinam19's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.03.2011
  Postari in forum
  400
  Citat Postat de gianinad Vezi mesajul
  La mine a fost exact invers,nu am avut cercei de mica ,dar imi amintesc ca mama incerca sa ma convinga tot timpul ca ar trebui sa port.Abia in clasa a zecea mi-am facut gauri,de buna voie si nesilita de nimeni.

  Prietena mea a fost cumva marcată de faptul că toate fetele aveau cercei, numai ea nu. Drept urmare, făcea cam tot ce nu-i dădea voie mama ei să facă.

 2. #57
  Moderator Floricica Avansata roxie's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.10.2008
  Postari in forum
  2.054
  Cand punem cercei fetitelor?

  Cand vor ele.

 3. #58
  Moderator Floricica Debutanta snowdance22's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.08.2010
  Localitate
  Alicante
  Postari in forum
  1.161
  eu nu am avut pana la 13 ani si atunci cand m-a apucat nebunia mi-a facut mama gauri... am purtat pana pe la vreo 27 de ani si de atunci doar pe la ocazii. sunt alergica la orice metal si efectiv mi se face rana cand imi pun. fetita mea nu are, in maternitate nu i-am pus, cand am fost in Ro mi-au zis sa mai astept ca lobul urechii nu e suficient dezvoltat, iar cand m-am intors acasa taica-su nici nu a vrut sa auda, spunand ca fetitei lui nu-i provoaca nimeni dureri inutile :))))))asa ca va alege ea momentul.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari