am deschis si eu topic in ideea ca o sa aflu si de la alte mamici (cu bb care de abia incep sa vorbeasca ,,sa se miste etc.), cat de repede progreseaza copilasii.O sa incep eu ,al meu bb de 6 luni si 2 sapt. a inceput sa stea in fundulet nesustinut ,,cam 2 ,3 min ,acum 2 zile a zis "ma"..si cam atat..deocamdata.
Ultimele discutii din forum
-
14.03.2008 14:53:21 #1
-
14.03.2008 15:00:27 #2
al meu la aproape 3 luni fara 4 zile tine o jucarie in mana..gangureste..sta in fundut sprijinit total si rade la fetele noastre..
-
14.03.2008 15:52:49 #3alinushGuest
Fain subiect, selena...ar trebui sa scriem cel putin o data pe saptamana, ce progrese a mai facut....Lea a zi o singura data "mami" la 6 luni jumate si zice mai rar "ta", in schimb ma striga "ai-na" sau "ina" cand e suparata. Nu stiu cum a descoperit ca numele meu e Alina, numai de la tata se putea.
si mai scriu un progres mai recent, cam de la 6 luni fara cateva zile, adoarme singura seara:)
-
14.03.2008 19:24:59 #4
sa ma inscriu si eu la progrese. de vreo cateva zile se rastoarna de pe spate pe burta si tot asa cand in stanga , cand in dreapta ca daca nu sunt cu ochii pe el e jos de pe pat, cand il pun in patut masoara patul dintr-un capat in altul. mai nou ii place sa sara. il tin de manute si sare de parca ar avea arcuri in talpi si rade asa frumos.
revenin peste cateva zile cu alte noutati, astept sa mearga in 4 labutze.
-
14.03.2008 19:31:12 #5
noi radem de pe la 2 luni
stim sa tragem de jucariile agatate
ne uitam tar emult la tv si ne palce sa stam in picioare
-
14.03.2008 19:45:20 #6
Cosmin cam pe la 2 luni tinea bine capul,la 3 gangurea la 6 luni a stat in fundulet si zicea mereu mama si acum vrea direct in picioare dar inca merge tinut de maini.
-
14.03.2008 19:58:10 #7
Foarte bun subiect, Oliver acum la 6 luni si 3 sapt se intoarce de pe burta pe spate si invers cam de 3 sapt, sta in fundulet neajutat de la 5 luni, se ridica de pe spate in fundulet ajutat, a spus da acum cateva zile , inca nu spune mama.
-
14.03.2008 20:15:28 #8
Daria de la 6 luni sta in fundulet acum are 7 luni si aproape 3 saptamani. Ii place sa stea in picioruse langa pat sustinuta de noi. Zice ,,ma\", ,,ta\" , ,,pa\"nu ne-a dat inca dintisori. Ii place sa se uite la reclame. Ii plac fff mult melodiile:Angels cantata de Marandi si Crazy loop cantata de Dan Balan si face o galagie infernala cat timp se deruleaza clipurile apoi tace brusc ii plac snururile si etichetele de la jucarii de intoarce pe toate partile le trage le studieaza.Rade cand ii face sora ei ghidusii .Nu ii lpace la masa de pranz doar daca are mamaliguta ...altfel...
daca o pun pe burtica sa mearga de buselea ,ea merge in spate niciodata in fata
-
14.03.2008 20:24:13 #9
Cosmin la 8 luni sta in picioruse sustinut, face pasi, tot sustinut, sta ff bine in fundulet , nesustinut, zice mama tata baba dada.....dar clar, nu mamama, ci mama.........
-
14.03.2008 21:38:17 #10
Raul zice ma-ma de sute de ori pe zi si cand e fericit si cand e suparat,zice da foarte clar, bu-bu, sta in fundulet cateva minute, se rastoarna de pe burta pe spate.
-
14.03.2008 21:58:55 #11
edi adoarme singur de p la 3luni,doarme toata noaptea de la 5 luni jumate.acum la 6 luni: sta in fundulet cateva min,zice ´tata´ si ´da´ clar,se intoarce de pe spate pe burta si invers,sta in picioruse sustinut.