Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita aryadna's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.09.2009
  Postari in forum
  9

  Alimentatie si dezvoltare

  Topicul este raspuns la articolul Bebelusul la 10 luni

  Foarte bun articolul, in multe ipostaze ne regasim si noi, doar ca, noi stam pe olita de la 6 luni si deja e ok, acum, la 10 luni....de 2 saptamani am inceput sa facem primi pasi singurele si bolborosim toata ziua. Nu are stare, este plina de energie, doarme mult mai putin ziua, inca papa tzatzi si nu are nici o jucarie preferata. In scimba, cand am implinit 10 luni, adica pe 30.09.2009 si-a facut aparitia primul dintisor!
  Lilypie First Birthday tickers

 2. #2
  Floricica Nou Venita symonica2006's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.02.2009
  Postari in forum
  3
  buna ..eu inca nu am pus-o pe fata mea pe olita am crezut ca e inca mica...acum fata mea are 11 luni,la 9 luni mergea tinandu-se de tot ce era prin casa ii era frica sa-si dea drumul,la 10 luni a inceput sa miarga singura,acuma nu mai am treaba...de la varsta de 4luni a inceput sai iese dinti,iar acum are 8 dintisori si o masea,mananca tot ce-i dau ceia ce mananc si eu,nu a fost bolnava niciodata nici cand iau dat dintii na avut nici o reactie..inca nu zice mama si doarme de 2 ori pe zi si plus noaptea..iar dimineata se trezeste la 12...oare doarme asa mult din cauza ca atunci cand eram gravida eu dormeam mai tot timpul..

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari