Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Varsaturi la bebelusi

  Varsaturile la bebelusi sunt un simptom care poate insoti o gama variata de afectiuni de la cele digestive, respiratorii, infectii ORL si pana la infectii urinare.

  Este foarte important cand este anuntat medicul de varsaturi ca parintii sa stie cand au aparut primele varsaturi, daca au sau nu o legatua cu alimentatia, cat de frecvente si de abundente sunt, dar si aspectul si continutul lichidului varsat.

  Este foarte important sa fie facuta diferenta intre varsaturi si regurgitatii care inseamna eliminarea unei cantitati mici de lapte nedigerat.

  In primele lunid e viata este foarte importat ca bebelusii sa nu fie schimbati sau sa nu li se faca baita imediat dupa masa, pentru ca aceste manevre pot favoriza aparitia varsaturilor.

  In primul an de viata nu s-a intamplat decat o data sa verse in jet dupa ce a mancat si asta pentru ca nu ii priise lapte praf pe care i-l dadusem. Apoi a mai vomat insa cand incercam sa facem trecerea de la pasat la mancare doar maruntita si raspunsul lui la bucatele a fost voma.

 2. #2
  Floricica Cu Vechime lolita si kevin's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.01.2010
  Postari in forum
  5.492
  kevin a varsat cand avea 2 luni, asta de 3 ori si am fost cu el la pediatru care mi-a zis ca este normal sa o faca din cand in cand.
  de atunci mi-a varsat la 4 luni cand ii dateam biberon deoarece manca cu lacomie si lua prea mult aer.
  asa ca am incercat o metoda recomandata de o alta mamica: i-am dat juamtae de biberon , l-am afacut sa ragaie si i-am dat cealalta jumatae. de atunci nu mai varsa.

Cuvinte cheie pentru acest topic

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari