Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita MOTANIK_23's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.03.2011
  Postari in forum
  238

  Vaccin 4 ani

  Buna mamici! Am o problema care nu-mi da pace. Copilul meu are 4 ani si 8 luni si pana in clipa de fata nu am fost chemati pt vaccinare. Din acest motiv m-am transferat la alt medic de familie. Aici nu au vaccinul pe stoc decat pt copii inscrisi la ei. Intrebarea mea este daca ma duc la fostul medic nu ar trebui sa fie acolo doza de vaccin a copilului si daca da, o pot trimite noului medic? In mod normal ar trebui sa fie acolo din moment ce nu a fost facut, nu? Si in cazul in care nu-l mai au cum ar trebui sa procedez? Sa fac o plangere? Cum sa procedez? Il pot cumpara? Multumesc!

 2. #2
  Moderator Floricica Veterana vava's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.09.2006
  Localitate
  Bucuresti.
  Postari in forum
  13.949
  Sincer chiar nu stiu cum sa procedezi normal ar trebui sa aiba doza de vacc.medicul de fam.la care ai fost inscrisa inainte si baietelul meu va face 4 ani in oct.dar am sa sun cu 2-3 sapt.inainte sa vedem ce imi spune medicul.

 3. #3
  Moderator Floricica Cu Vechime savuanamaria's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.07.2010
  Localitate
  Craiova
  Postari in forum
  7.818
  eu stiu ca nu se mai face la 4 ani ci la 6...asa am auzit medciul de familie spunand la cateva mamici care au intrebat de cel de la 4 ani!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari