Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Sughitul la bebelusi

  Bebelusii sughita chiar inca de cand sunt in burtica pentru ca papa lacom, si vor continua sa sughita des si in primele luni de viata, mai ales dupa ce este hranit.

  Sughitul apare atunci cand diafragma se contracta fortat insa nu se cunoaste inca motivul clar pentru ca re bebelusii sughita mai mult decat adultii, insa se presupune ca este din cauza imaturitatii organelor.

  In general, nu prea se poate face mare lucru atunci cand bebelusul sughita, poti sa incerci sa ii distragi atentia, sau sa astepti sa treaca de la sine, sa il bati usor pe spate, sa ail ajuti sa elimine aerul dupa masa, daca este hranit cu biberonul tetina trebuie sa fie corespunzatoare varstei lui.

  Edi sughita extrem de mult si cand era in burtica dar si dupa ce s-a nascut, eu am apelat la metoda clasica, atunci cand nu ii trecea sughitul dupa 10 min, ii dadeam o picatura de lamaie pe coltul gurii, se stramba, plescaia si ii trecea sughitul.

 2. #2
  Floricica Senior krissa's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.06.2008
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  3.803
  Daria sughita in disperareee cand era bebelusa :) de cele mai multe ori ii veneam lapte inapoi si apoi sughita... uneori foarte uulte minute... se mai spune prin batrani ca sughita copilu' de la frig avea daria vreo 3 - 4 luni (tot sughita des) erau 40 de grade la umbra iar in casa vreo 35... si socrii mei spuneau: vai de mine, i o fi frig?

Cuvinte cheie pentru acest topic

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari