Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Moderator Floricica Senior Musette's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.07.2011
  Postari in forum
  4.642

  Cu sau fara talonete?

  Eu stiam ca incaltamintea copiilor pana la doi ani trebuie sa fie dintr-o piele moale, sa aiba taloneta si sa fie mai inalte, sa tina glezna.
  Ce stiti in privinta asta?

 2. #2
  miki00
  Guest
  Fetita mea cea mare a avut o problema la picioruse, "internal tibia torsion" , adica picioruse in forma literei O, datorata pozitiei pe care a avut-o cand era in burtica mea. Specialistul ne-a spus ca pana la 3-4 ani trebuie sa poarte asltfel de incaltaminte si sa mearga foarte mult pe jos , iar forma picioarelor se va corecta. Ceea ce s-a si intamplat, poztia picioarelor s-a corectat (acum are 4 ani si jumatate).In rest, daca nu sun probeme copilul poate incalta pantofi normali si nu neaparat din piele .E drept insa ca de regula firmele mari producatoare de incaltaminte pentru copii produc mai mult incaltaminte ortopedica, in special pentru copiii mici.

 3. #3
  Moderator Floricica Debutanta snowdance22's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.08.2010
  Localitate
  Alicante
  Postari in forum
  1.161
  mie mi s-a recomandat incaltaminte fara taloneta, cu talpa flexibila, gen ortopedica, nu prea subire. in rest, aceleasi criterii:materiale naturale si inalte sa tina glezna.asta e ceea ce am folosit cel mai mult, sunt excelenti si foarte rezistenti:Zapatos Outlet - Pablosky

 4. #4
  Floricica Senior angel24's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.08.2007
  Postari in forum
  4.843
  Si noua ne-a spus medicul ortoped NU TALONETE! Mi-a argumentat in detaliu de ce nu sunt folositoare,ba mai mult nu fac decat sa-i creeze disconfort si dureri copilului. S-a dovedit ca nu sunt eficiente in cazul platfusului la copii...Incaltamintea care ne-a fost recomandata trebuie sa fie cu caramb intarit pt sustinera gleznei si fixarea calcaiului,talpa cat mai flexibila si neaparat fara talonete.E greu sa gasesc fara talonete fiindca majoritatea incaltamintei pt copii au taloneta cusuta de talpa.Asa ca ma inarmez cu multa rabdare cand e vorba de cumparat incaltaminte pt copil si iau la colindat magazinele pana gasesc ceea ce avem nevoie.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari