Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Ce stiti despre siropul de lactuloza?

  Am inteles ca exista un sirop de lactuloza care ar fi foarte bun pentru bebelusi in combaterea constipatiei si ca pe langa faptul ca este foarte eficient nici nu da dependenta cu dau alte metode clasice de combatare a constipatiei.

  Noi am avut mari probleme cu Edi cu constipatia cat a fost mic si pana am inceput diversificare insa medicul nostru nu ne-a spus de asa ceva, ne recomandase atunci Milchzucker de la Humana si apoi debridatul pentru colici care ne-a ajutat putin si la constipatie.

  Voi ati folosit acest sirop pentru bebelusii vostri?

 2. #2
  Floricica Novice ALESUTA's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.01.2011
  Postari in forum
  527
  Eu am folosit HUMANA MILCHZUCKER si ne-a ajutat

 3. #3
  Floricica Senior Diandrea's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.05.2009
  Localitate
  Satu Mare
  Postari in forum
  2.564
  Lactuloza nu este un sirop....este principalul ingredient al suspensilor contra constipatiei (in denumirile carora se regaseste temenul de lactuloza)....noi am folosit cu succes duphalac....dar exista si alte siropele, gen lactulose.....sunt foarte eficiente....pentru ca actioneaza la nivelul colonului....nu interactioneaza cu sucurile gastirce.

 4. #4
  Floricica Novice mica82ro's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.07.2008
  Postari in forum
  410
  Noi am folosit Humana Milchzucker la primul copil. La cel de-al doilea Debridat. Nici unul nu a dat rezultatele dorite. Daca stiti vreun siropel care sa fie eficient in constipatia bebelusilor ne-ar prinde bine sa stim si noi.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari