Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Asigurarea medicala pentru copil la privat?

  Copiii beneficiaza de asigurare medicala gratuita din partea statului pana la majorat insa acum exista si alternativa asigurarilor medicale penru copii in sistem privat. Au fost foarte multe discutii privind diferentele dintre spitalele de stat si privat.

  As vrea sa va intreb daca voi ati apelat la asigurare medicala pentru copii in sistem privat si ce presupune aceasta asigurare, ce beneficii sunt, care sunt avantajele, si cam care sunt costurile in sistemul privat.

 2. #2
  Floricica Nou Venita michela's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.05.2008
  Postari in forum
  279
  eu am incercat sa-i fac copilului meu o astfel de asigurare la ing acolo unde mi-am facut si eu si sotul asigurari de viata insa mi-au spus ca nu e posibil pana la varsta de 3 ani asa ca i-am facut doar academica adik cand o sa implineasca 18 ani o sa aiba un fond de studii asigurat pentru facultate pe care o sa-l primeasca in 5 rate sau tot o data in functie de decizia lui.momentan noi stam in italia iar pana in prezent nu am platit absolut nimic pentru asigurarea medicala (baietelul meu a facut o operatie si nu am platit nimic).sunt f multumita de felul in care am fost tratata in spitalele din italia.desigur mai sunt si exeptii ca in oricare sistem insa in general e mult mai bine ca in romania.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari