Tom si Jerry, desenele copilariei tale in lungmetraje

/ / Modificat: 2012-01-25
Tom si Jerry, desenele copilariei tale in lungmetraje

Ziarul Libertatea lanseaza primele lungmetraje cu Tom si Jerry, dublate in limba romana!

Pe 21 noiembrie, in premiera cu Libertatea, ai DVD-ul "Iute si furios", volumul 1 al colectiei de 4 noi DVD-uri cu Tom si Jerry! Savureaza un film de 70 de minute cu cel mai popular soricel si cel mai simpatic pisoi!

Pret special - 9,99 lei, numai cu ziarul Libertatea!

4 filme nou-noute!

DVD 1 – "Tom si Jerry: Iute si furios"

- apare pe 21 noiembrie

Cursa a inceput! Si la fel cea mai amenintatoare intrecere din istorie: urmarirea dintre cel mai popular soricel si cel mai simpatic pisoi, din momentul in care au fost pur si simplu aruncati afara din casa unde era cald si bine...deoarece au distrus tot! Urmatoarea lor oprire este la televiziune, la un Reality Show, unde se inscriu in "Fabuloasa cursa" al carei Mare Premiu este o imensa casa de vis! Patronul studioului Globwobbler este incantat de idee, mai ales ca intrecerea dintre cel iute si cel furios va avea un rating senzational la TV!

Si tu vei fi incantat, mai ales ca fiecare cursa devine din ce in ce mai haioasa - de la intreceri cu masini super-puternice, ajungem la submarine, jetski-uri - pana in marea finala - si rachete super-dotate.

In acest film care face deliciul familiei tale, orice telespectator va ajunge pe locul I!

DVD 2 – "Tom si Jerry il intalnesc pe Sherlock Holmes"

- apare pe 28 noiembrie

In animatia "Tom si Jerry il intalnesc pe Sherlock Holmes", hotii de bijuterii din jurul Londrei reusesc sa ii pacaleasca atat de bine pe cei de la Scotland Yard, incat Red, frumoasa cantareata, ajunge sa fie chiar ea invinuita pentru faptele lor. Numai legendarul Sherlock Holmes ii poate gasi pe adevaratii infractori, cu ajutorul asistentului sau Dr. Watson si, bineinteles, impreuna cu Tom si Jerry. Dar gasirea indiciilor si rezolvarea cazului sunt floare la ureche, in comaparatie cu mentinerea pacii intre acesti duri rivali in timp ce alearga, scotocesc si scutura toate strazile si aleile in numele dreptatii.

Prietenii deja cunoscuti precum Tuffy, Butch, Droopy, dar si multi altii, formeaza o adunatura interesanta de caractere si posibili suspecti, in acesta fuziune geniala de urmariri clasice si animatie!

DVD 3 – "Tom si Jerry: Povestea spargatorului de nuci"

- apare pe 5 decembrie

Eroii nostri se trezesc deodata intr-o lume fantastica, readusa la viata de magia sarbatorilor, in care totul devine posibil. Pe muzica lui Tchaikovsky, "Spargatorul de nuci", Jerry se hotaraste sa dea o petrecere.

Din pacate planurile ii sunt date peste cap atunci cand Tom si amicii sai, o banda de pisici nervoase, apar neinvitati. Mai mult, ei o rapesc pe iubita lui Jerry si lasa in urma un adevarat haos.

Depinde numai de Jerry sa aduca lucrurile la normal si sa trimita pisicile inapoi de unde au venit. Cu putin ajutor din partea unui soricel pe nume Tuffy si a celorlalti noi prieteni, Jerry chiar poate reusi!

DVD 4 – "Tom si Jerry il intalnesc pe Vrajitorul din Oz"

- apare pe 12 decembrie

Tom si Jerry nu mai sunt in Kansas. Au plecat in cautarea Vrajitorului din Oz! Tom si Jerry se avanta dincolo de curcubeu si ajung pe cararea de caramizi galbene. Te vei intalni cu personajele tale favorite: Dorothy, Toto, Sperieciori, Omul de Tinichea, Leul, Vrajitoarea rea din Vest, Vrajitorul si multi altii.

Vei auzi multe din cantecele preferate, inclusiv "Over the Rainbow", si vei rade de inconfundabila pereche soarece-pisica, pe masura ce se trezesc aruncati intr-o tornada, lupta cot la cot impotriva maimutelor zburatoare si iau cu asalt castelul Vrajitoarei, in incercarea eroica de a-i duce pe Dorothy si Toto (dar si pe ei insisi), in siguranta, inapoi in Kansas. La urma urmei, nicaieri nu-i mai bine ca acasa!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre