La Sose Tv, personajele Cartoon Network sunt transformate in sosete!

/ / Modificat: 2012-05-16
La Sose Tv, personajele Cartoon Network sunt transformate in sosete!

sose_tvPremiera: luni 4 iulie, la 8:40

Serie noua!

Reluare: luni – vineri, la 18.40

Mini-maraton saptamanal: duminica, de la 14:05

Era vara lui 2009, caldura mare, totul parea ca se misca in reluare, pana cand, in sfarsit, ceva s-a intamplat! Suparate pe copiii care le-au lasat uitate prin sertare cat timp au fost plecati in vacanta, sosetele au pus stapanire pe Cartoon Network, l-au redenumit Sose Tv, au schimbat programul dupa gustul lor si, in general, i-au facut pe toti cei aflati in fata televizorului sa rada cu gura pana la urechi.

Da, vara lui 2009 a fost memorabila, ca si gazdele serialului Sose Tv: Profesorul, eminenta cenusie din spatele tuturor actiunilor sosetelor, se crede un geniu, dar din pacate e singurul care are aceasta parere. Divina, vedeta serialului, mereu interesata de moda, Missy Bling Bling, careia ii place in club si poarta orice straluceste, Teposul, care nu se remarca prin inteligenta si multi, multi altii...

sose_tv_personajeEi bine, acum e vara lui 2011 si ceva se intampa din nou!

Profesorul aduce niste "imbunatatiri" masinariei lui ciudate si reuseste sa pacaleasca trei sosete sa o testeze. Drept urmare, acestea vor fi "transportate" direct in lumea desenelor animate de la Cartoon Network, pe care reusesc s-o dea peste cap in fiecare episod. Si asta nu e tot... experimentele Profesorului transforma in sosete personaje precum Ben 10, Chowder si Flapjack!

Apar, desigur, o multime de intrebari: Soseta Ben mai are superputeri? Soseta Chowder mai poate fi ucenic de bucatar? Cum se vor intelege sosetele cu noii "colegi"? Dar intrebarea cea mai importanta este daca Profesorul va reusi sa repare masinaria si sa-i readuca pe Ben 10, Chowder si Flapjack inapoi in lumea desenelor animate...

sose_tvCartoon Network pregateste o surpiza tuturor fanilor Sose Tv! Un superconcurs care se va desfasura timp de 4 saptamani pe www.cartoonnetwork.ro.

Tot ce trebuie sa faca este sa urmareasca Sose Tv, apoi sa raspunda online la intrebarea saptamanii.

Profesorul spune ca premiile sunt super, iPod-uri si saltele de plaja…deci trebuie sa-l credem pe cuvant!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Televizor copii Desene animate beneficii

Articole recomandate

Citeste si despre