Biotexcom ofera GRATUIT o procedura FIV. Visul tau de a deveni mamica poate deveni realitate

/ / Modificat: 2020-05-12 18:32:03

Clinica Biotexcom din Ucrain, Kiev, initiaza "BioTexCom daruieste viata"! cu ocazia aniversarii a 11 ani de la infiintare.

Biotex-com

Pe 1 iunie (Ziua Copilului) BioTexCom va implini 11 ani. Consideram ca daca am fost infiintati in aceasta zi, atunci avem si o misiune speciala.

Anul acesta ne vom sarbatori aniversarea intr-un mod diferit. Clinica va oferi cadou o procedura FIV cu ovocite donate, inclusiv pregatirea pentru transferul embrionar si medicamentele necesare unei familii care se confrunta cu probleme de infertilitate.

Scopul nostru este de a sustine aparitia unei vieti noi si mult dorite, acolo unde este atat de asteptata, doar ca intarzie putin.

Cine si cum poate participa?

Pentru a participa la campania „BioTexCom daruieste viata”, care va face cadou o procedura FIV cu ovocite donate, cuplurile ar trebui sa trimita la adresa de mail office.ro@biotexcom.com urmatoarele informatii:

  • Povestea personala despre incercarile de a concepe copilul mult dorit.
  • Varsta, numele, prenumele ambilor parteneri, locul de resedinta (orasul), numarul de telefon.
  • Masurile luate in trecut cu privire la sarcina, cu documentatia insotitoare.
  • Data limita pentru depunerea cererilor: 10 iunie 2020. Tragerea la sorti va avea loc in data de 15 iunie 2020.

Iar noutatile bune nu se termina aici! Campania "BioTexCom daruieste viata" va continua pana la sfarsitul anului. Astfel, in fiecare luna cuplurile vor avea sanasa de a deveni parinti doar prin indeplinirea a catorva conditii simple.

* Cuplul care va primi procedura gratuita de FIV va fi ales prin tragere la sorti, identitatea cuplului nu va ramane confidentiala, deoarece castigatorul va trebui sa inregistreze un video scurt la sosirea la clinica pentru ca oamenii sa se asigure ca povestea este adevarata si ca minunile se pot intampla.

Biotexcom

Articole recomandate

Citeste si despre