Morcovul, un potential afrodiziac
 

Exista legende potrivit carora o floare de morcov, culeasa in timpul unei nopti cu luna plina, poate fi un ajutor pentru conceperea unui copil.

Partea adevarata a legendei si cea care ne intereseaza pe noi este aceea ca din frunzele si florile de morcov se poate prepara o pasta care are capacitatea de a reduce insuficienta ovariana care apare la femeile tinere, deci sa sporeasca fertilitatea.

Inca din perioada romanilor, morcovul era considerat un adevarat elixir al dragostei, avand calitati afrodiziace. Impotenta masculina era tratata cu morcov, folosit, de asemenea, si pentru a spori apetitul sexual. In timp, s-a demonstrat ca morcovul actioneaza la nivel hormonal.


Semintele de morcov sunt utilizate mai ales pentru combaterea ejecularii precoce.

Mod de preparare:

Poate cea mai complexa reteta care contine si seminte de morcov este formata din: sculatoare (radacina), poroinic (tuberculi), seminte de morcov, schinduf (seminte), busuioc salbatic (partea aeriana), priboi (radacina si parti aeriene), lungoare (partea aeriana) in parti egale.

Administrare:

Cate o lingurita din acest amestec cu 15 minute inainte de masa, de 3 ori pe zi. Pentru un efect sigur se face o cura de 40 de zile.

Contraindicatii:

N u exista.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Calculeaza perioada fertila

Data ultimei menstruatii:

Durata ciclului menstrual:

zile

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul