Pozitii sexuale pentru a concepe baiat sau fata

| | Modificat: 2017-09-08 16:25:34

Chiar daca pare greu de crezut, exista studii si cercetari in domeniul fertilitatii care au reusit sa demonstreze ca anumite pozitii sexuale favorizeaza conceperea de baietei, iar altele te ajuta sa ramai insarcinata cu o fetita. Unele dintre ele au o rata de succes de aproape 95%. Descopera care sunt cele mai bune pozitii pentru conceptia unui baiat sau unei fetite!

Pozitii sexuale pentru a concepe fetita

Exista 2 cromozomi responsabili pentru stabilirea sexului copilului. Barbatii au in lichidul seminal spermatozoizi cu cromozomi XX pentru conceperea fetitelor si XY pentru sexul masculin. Spermatozoizii partenerului sunt cei care decid sexul, deoarece tu ai in ovul doar cromozomi X, care nu ajuta in stabilirea sexului.

Pentru conceperea fetitelor este, asadar, nevoie de spermatozoizii cu cromozomi XX din sperma, care sunt mai mari, mai rezistenti, dar care se misca mai greu prin mediul vaginal. De aceea, pozitiile recomandate in acest scop sunt cele care permit o penetrare usoara, deoarece spermatozoizii masculini mor repede, pana sa ajunga la locul fertilizarii.

Pozitia misionarului

Pozitia clasica a misionarului, adica a partenerului care sta deasupra, pare sa fie una cu noroc pentru cuplurile care vor sa aiba o fetita. Nu exista dovezi care sa probeze aceasta teorie, dar merita sa incercati.

Pozitia lingura

Pozitia lingura sau cea in care partenerul te penetreaza pe la spate, ambii stand intinsi in pat si cu corpurile usor indoite creste sansele de a concepe o fata. Este o pozitie in care penetrarea este superficiala, exact asa cum trebuie in aceasta situatie.

Pozitia lotus

Denumita si uniunea zeitei, aceasta pozitie presupune sa stati in sezut, unul in fata celuilalt. Barbatul sta cu picioarele incrucisate, iar tu ii cuprinzi talia cu picioarele, stand deasupra lui.

pozitii_sexuale_concepe_baiat_fata

Foto: veeeb.com

Pozitii sexuale pentru a concepe baiat

Spre deosebire de spermatozoizii cu cromozomi XX, cei cu XY, raspunzatori pentru sexul masculin sunt mai rapizi, dar supravietuiesc mai putin timp decat ceilalti. De aceea, penetrarea trebuie sa fie adanca, pentru ca ejacularea sa aiba loc cat mai aproape de locul de fecundare.

Penetrare pe la spate (capra)

Pozitia in care stai asezata in genunchi si partenerul te penetreaza pe la spate este indicata in cazul incare va doriti un baietel.

Si alte versiuni ale acestei pozitii sunt la fel de utile. De exemplu, cea in care stai intinsa pe burta, dar ridici fundul si indoi genunchii, astfel incat penetrarea sa fie mai adanca.

Femeia deasupra

Pozitia clasica in care stai deasupra partenerului, cu fata spre el si cu picioarele in parti laterale este una dintre cele mai recunoscute pozitii pentru penetrarea adanca si odata cu ea, cresc si sansele de a concepe un baietel.

Dar se pot incerca si variatiuni ale acesteia. De exemplu, poti incerca sa stai deasupra dintr-o parte sau deausupra lui atunci cand acesta sta pe un scaun fara brate laterale.

Foarfeca

Pozitia foarfeca este tot o pozitie cu penetrare pe la spate, in care tu stai intinsa pe spate si cu picioarele ridicate si incrucisate. Partenerul iti tine picioarele cu mana, rezemate pe umerii lui.

Taguri Pozitii sexuale concepere fata Pozitii sexuale concepere baiat Pozitii sexuale conceptie

Citeste si despre

Articole de la parteneri