Orgasmul multiplu, pasi pentru obtinerea lui

/ / Modificat: 2017-05-03
Orgasmul multiplu, pasi pentru obtinerea lui

Visul suprem al oricarei femei este sa aiba parte macar o data in viata de o serie de orgasme multiple. Placerea maxima pe care o poti resimti in acele acte sexuale reprezinta un tel demn de atins, iar daca drumul catre ea este relativ simplu, atunci de ce nu? Afla cum sa atingi orgasmul multiplu sau cel putin distreaza-te incercand!

Ce inseamna orgasm multiplu?

Orgasmul multiplu se traduce prin resimtirea de mai multe ori a placerii (obtinerea mai multor orgasme) in timpul unui singur act sexual.

Acesta se poate produce intr-un act sexual de numai cateva minute sau poate fi trait ca urmare a unui act sexual ce tine ore in sir, chiar o noapte intreaga.

Ambientul face diferenta!

Asigura-te ca ai prin preajma tot felul de excitanti sexuali sau stimulenti care ajuta la crearea unui mediu propice dezvoltarii placerii sexuale. Muzica, filmele, lumanarile parfumate, aromoterapia sau masajul sunt tot atatea exemple de astfel de stimulenti. Sunt lucruri care ajuta la cresterea si amplificarea energiei sexuale.

Preludiul este esential!

Pentru a creste gradul de excitabilitate al tau si al partenerului taui incearca sa va excitati reciproc prin atingeri tandre, mangaieri si saruturi multiple in diverse zone erogene ale lui.

Il poti excita pe partenerul tau auto-stimulare sexuala, prin diverse atingeri pe proprii tai sani, pe abdomen, pe gat sau chiar in zona genitala.

Dupa cateva momente, treceti la stimularea zonelor voastre genitale, dar evitand penetrarea.


Primul orgasm, primul pas catre orgasmul multiplu

Este posibil ca primul orgasm sa survina chiar in timpul preludiului, fara a exista niciun fel de penetrare. Daca stii cum sa stimulezi muschiul perineal prin contractii (prin exercitiile Kegel) poti ajunge extrem de usor la orgasm fara actul sexual in sine. Muschiul pubococcigian este usor de identificat pentru ca il poti recunoaste atunci cand te abtii sa urinezi. Contractarea si decontractarea lui constanta reprezinta un tip de exercitiu Kegel. Specialistii sustin ca femeile care stiu sa stimuleze zona pubococcigiana ajung mult mai usor la orgasm.

Daca acest lucru nu se intampla, atunci treceti la penetrare pana la producerea orgasmului.

Reluarea stimularii sexuale imediat dupa primul orgasm

Incearca sa-ti restimulezi clitorisul cam la 30 de secunde dupa ce ai avut primul orgasm. Poti profita de faptul ca inca esti destul de starnita din punct de vedere sexual pentru a produce mai repede un al doilea orgasm. Daca simti ca zona clitoridiana este prea sensibila imediat dupa aceea, atunci incepe stimularea in alte zone erogene ale corpului tau.

Atunci cand simti ca esti din nou suficient de excitata puteti trece la actul sexual in sine concomitent cu stimularea clitorisului (cu mana ta sau a partenerului). Daca mai introduci in timpul actului si cateva contractii de tip Kegel, atunci ai sanse foarte mari sa produci al doilea orgasm intr-un timp record dupa primul. Aceste actiuni realizate simultan favorizeaza instalarea rapida a placerii sexuale.

Fiecare persoana este diferita si reactioneaza diferit la stimuli sexuali. Acesti pasi nu garanteaza ca orgasmul multiplu va aparea, dar sunt trucuri si indemnuri care pot avea acest efect mai repede decat daca dupa un act sexual finalizat cu orgasm se trece imediat la o alta penetrare in vederea producerii altuia. Ia acesti pasi ca pe mici trucuri care sa-ti aduca mai multa placere in pat si bucura-te de exeperienta!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre