Surprize pentru copii pe care sa le pregatesti de Valentine's Day

/ / Modificat: 2018-02-07
Surprize pentru copii pe care sa le pregatesti de Valentine's Day

Parerile despre Ziua Indragostitilor sunt impartite: in timp ce unele persoane abia asteapta aceasta sarbatoare, ca sa isi declare iubirea fata de jumatatea lor, pentru unele nu are nicio semnificatie. Insa pentru parinti poate fi un prilej de a le face copiilor o surpriza, pentru ca micutii adora cadourile. In plus, ei le pot vorbi copiilor tai despre semnificatia Sarbatorii Sfantului Valentin.

Surprize pentru copii de Valentine's Day

Iata cum ai putea sa iti surprinzi placut copilul de Valentine's Day: 

Mancare in forma de inimioara

Ca sarbatoarea Sfantului Valentin sa nu treaca neobservata pentru copilul tau, ii poti pregati un mic dejun diferit. Adica poti sa faci un sendvis in forma de inimioara, sa ii asezi mancarea pe farfurie sub forma unei inimi sau sa ii tai, de exemplu, cateva felii de mar sau de portocala tot sub forma de inima. Acesta poate fi si un truc bun sa ii convingi pe micutii mofturosi sa manance.

mancare-copii

Un smoothie de culoare roz

Un smoothie din fructe este sanatos si poate fi cadoul ideal pentru copilul tau, de Sfantul Valentin. Cu conditia sa fie de culoare roz. Il obtii din lapte, capsune, o banana.

Pentru un aspect si mai interesant, langa paharul cu smoothie poti sa asezi si cateva inimioare din ciocolata.

Biscuiti in forma de inimioare

Stim cat de mult apreciaza copiii dulciurile facute in casa. Poti sa profiti de Ziua Indragostitilor si sa pregatesti biscuiti de casa, in forma de inimioara. Un astfel de cadou comestibil este intotdeauna areciat de catre cei mici si nu numai. Caci din deliciosii biscuiti pot manca atat mami, cat si tati.

biscuiti-inimioare

O cutie cu plastilina

Daca vrei un cadou care sa il si distreze pe copil, dar sa ii stimuleze si creativitatea, atunci poti sa optezi pentru o cutie cu plastilina. Cel mic va putea sa faca din plastilina mai multe inimioare specifice Zilei Indragostitilor.

Este, de asemenea, si un cadou practic, pentru ca micutul tau va beneficia de el pentru o perioada mai lunga de timp.

O rama foto

Ziua Sfantului Valentin este dedicata iubirii, asa ca iti poti arata iubirea fata de copilul tau facandu-i cadou o fotografie inramata, in care apare nu doar el, ci si mami si tati.

O felicitare

Ii poti face copilului o felicitare draguta, handmade, felicitare pe care sa ii scrii un mesaj de apreciere. Ii poti lasa felicitarea in camera lui, sa se bucure si de momentul in care va descoperi surpriza.

felicitare-valentines-day

Activitati in familie

O alta idee pe care o poti pune in practica: alegeti sa faceti o activitate in familie. Poate sa fie vorba despe desenat, despre un joc, despre pregatitul cinei sau pur si simplu va uitati la un film sau chiar la desene animate.

Chiar puteti sa improvizati si o mica petrecere in pijamale si sa dansati pe melodiile preferate. Acest mod de a sarbatori este placut pentru toata familia, pentru ca veti petrece timp de calitate impreuna.

Mesaje pe frigider

Iti poti surprinde copilul daca vei pune pe frigider mai multe mesaje de iubire. Este de preferat ca hartia pe care vei scrie mesajele sa fie decupate sub forma unor inimioare, mai mari sau mai mici. Gaseste cat mai multe mesaje de apreciere pentru copilul tau.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre