Daruieste-ti inima copilului tau de Ziua Indragostitilor

/ / Modificat: 2014-02-10
Daruieste-ti inima copilului tau de Ziua Indragostitilor


Fie ca astepti sau deja te bucuri de imbratisarile si pupicii copilului tau, ziua Sfantului Valentin este o ocazie perfecta pentru a sarbatori iubirea. Cateva idei dragute si usoare de realizat te vor ajuta sa daruiesti dragoste celor din jur, prietenilor si familiei.

Stim cu totii ca din momentul in care Sfantul Valentin se apropie, iubirea e deja in aer. Si ce iubire mai mare exista decat cea a unui copil? Fie ca astepti nasterea unui copil sau deja ai avut parte de imbratisarile si pupicii celui mic, e momentul sa daruiesti cat mai multa iubire!

Pentru mamici insarcinate si tatici in devenire

Mesaje personalizate


Aceste mici idei sunt realizate special pentru parintii in devenire.

Va mai aduceti aminte de acele mesaje pe care le gaseati pe cutia de bomboane pe care obisnuiati sa le mancati la scoala? De amuzament, incercati sa personalizati un mesaj propriu pe hartie creponata in forma de inimioara pentru cel iubit. "Masaj","Multe zambete", "Cina romantica", "O baie parfumata", sunt doar cateva idei pe care le-ati putea adopta. Desi hartia in forma de inimioare cu siguranta nu va fi la fel de buna ca si bomboanele, va asiguram ca va avea mare efect.

Te iubesc... in jurul lumii


Realizeaza sau semneaza o felicitare de Ziua Indragostitilor pentru iubitul tau intr-un mod cat mai romantic. Scrie "Te iubesc" intr-o limba straina sau in mai multe limbi. Acestea sunt cateva exemple:

Franceza : Je t'aime
Italiana : S'agapo
Spaniola: Te amo
Chineza: Moi oiy neya

Daca doriti sa ii scrieti in alta limba, puteti sa cautati mai multe aici.

Pentru bebelusi

Felicitarile cu picioruse de bebe


Aceasta felicitare unica poate deveni cu adevarat valoroasa pentru parinti si bunici. Si copilul tau va fi incantat dupa ceva timp sa vada cat de mici erau piciorusele sale. Ai nevoie de hartie colorata, vopsea non-toxica si care se poate duce repede la spalat si creioane.

Impatureste in doua hartia pe care doresti sa o folosesti pentru a o face felicitare. Cu rabdare si delicatete, pune-i piciorusul celui mic in vopsea si apasa pe felicitare cu calcaiul pe centrul paginii si cu degetele spre coltul stang de sus( exista vopsea speciala pentru acest lucru). Apoi preseaza piciorusul drept pe hartie cu calcaiul drept exact deasupra calcaiului stang deja imprimat. Degetele de la piciorusul drept trebuie sa fie orientate spre coltul drept al paginii. Apoi lasati sa se usuce si spalati piciorusele celui mic.

Piciorusele imprimate ar trebuie sa aibe aspectul unor aripi de ingeras. Puteti desena fata ingerasului si puteti semna: La multi ani de Sf. Valentin, de la taticul micutului inger.

Copilul mic

Papusile sunt universal tentante pentru copiii mici. Sunt interesante, amuzante si usor de gasit. Exista o varietate larga de papusi foarte frumoase pe piata noastra, dar in orice caz papusile facute in casa au acelasi efect pentru cei mici si pot avea chiar si "personalitate".

Poti sa realizezi o papusa de Sf. Valentin si aceasta sa prinda viata intr-un mod creativ. Taie o bucata de hartie in forma de inima si alta bucata de hartie de culoare rosie. Realizeaza doua gaurele pentru degete sus, deasupra inimii si deseneaza o fata pentru ca papusica sa prinda viata. Lipeste cele doua bucati de hartie una de alta lasand cele doua gaurele pentru degete, pentru ca mai tarziu sa puteti manevra papusa. Plasati-va apoi degetele in cele doua gaurele si manipulati papusa - inimioara astfel incat sa-l distrati pe cel mic. Cei mici vor fi incantati sa se joace singuri cu papusa. Puteti sa inventati o poveste despre aceasta papusica sau sa cantati impreuna un cantec favorit.

Eu si mami/tati - mana de mana


Aceasta idee poate fi folosita pentru realizarea unui desen pe care il puteti posta pe frigider, il puteti inrama sau il puteti darui de Ziua Sf. Valentin. Cine nu si-ar dori sa primeasca un cadou facut de mana propriului copil? Folosind tempera, carioci si creioane rosii, cei mici pot picta si mainile parintilor pe care apoi le vor aseza pe o coala de hartie pentru a le imprima. Lasati sa se usuce. Apoi pictati mana celui mic in roz/bleu sau orice culoare prefera si asezati-o langa mana dvs. deja imprimata. Puteti denumi si data aceasta amintire.

Tricoul - iubit de toata lumea


Ce parere aveti despre unul cu inteles? Puteti folosi aceasta tehnica si pe genti, sepci si prosoape. Nu trebuie decat sa va lasati imaginatia libera si sa va distrati. Folositi un marker si scrieti de exemplu: "In spatele fiecarei maini este o inima care il iubeste pe tati" - pe buni sau orice alta persoana careia va adresati. Cu rabdare pictati mainile copilului si presati-le apoi pe tricou. Folositi o varietate de culori si lasati tricoul sa se usuce. Aveti grija ca cel mic sa se spele de toata vopseaua de pe maini.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ziua indragostitilor copii

Articole recomandate

Citeste si despre