Top 5 parcuri acvatice pentru copii, din Bucuresti

/ / Modificat: 2018-07-05
Top 5 parcuri acvatice pentru copii, din Bucuresti

Vara vine cu vacanta, pofta de distractie, mult soare si timp liber la dispozitie; daca v-ati intors deja din concediul de la mare, insa vrei ca cel mic sa se mai bucure inca de balaceala si jocuri in apa, multiplele optiuni de parcuri acvatice pe care le ai la indemana in Bucuresti si in zonele apropiate capitalei te vor scoate din incurcatura rapid pentru ca vei putea petrece o zi de relaxare impreuna cu copilul tau.

Top 5 parcuri acvatice pentru copii

Daca nu te-ai hotarat inca unde mergeti weekendul acesta, insa vrei sa ramai aproape de casa, iata un ghid al parcurilor acvatice pe care sa le puteti vizita si unde cu siguranta, nici tu, nici el, nu va veti plictisi.

Divertiland Militari

Situat in Chiajna, judetul Ilfov, la km.13 al autostrazii Bucuresti – Pitesti, pe Strada Divertismentului nr.1, Divertiland se afla in apropierea zonei comerciale Militari si este deschis de Luni pana Duminica, intre orele 10.00-20.00; parcul dispune de o serie de atractii pentru copiii de toate varstele, o zona special amenajata pentru cei intre 3 si 12 ani, multe tobogane tematice, o zona de relaxare acvatica si 3000 de metri patrati de sezlonguri si plaja cu nisip.

divertiland-insula

Divertiland mai are si sapte zone diferite de luat masa, astfel incat sa puteti petrece o zi intreaga de aventuri si distractie la apa, in incinta sa. Poti sa achizitionezi biletele de intrare atat online, cat si la casieria parcului, pretul unui bilet de intrare pentru copiii cu varste intre 3 si 10 ani fiind de 35 de lei in timpul saptamanii si 50 de lei in weekend , iar pentru un adult de 50 de lei de luni pana vineri si 75 de lei in weekend si sarbatorile legale. Prichindeii sub 3 ani au intrarea gratuita. Verifica cum poti ajunge accesand aplicatia harta Bucuresti online.

Sursa foto: divertiland.ro

Therme Bucuresti

La aproximativ 15 km de Bucuresti, situat pe Calea Bucuresti 1K, in Balotesti, judetul Ilfov, inaugurat la inceputul anului 2016, Therme Bucuresti este locul ideal pentru intreaga familie; Therme dispune de 16 tobogane si poate fi locul perfect de evadare atat pentru copilul tau, cat si pentru tine, pe tot parcursul anului, pentru ca apa termala care alimenteaza cele 10 piscine are o temperatura de 33 de grade Celsius, iar in interior, temperatura aerului este intre 29-30 de grade Celsius tot timpul anului, astfel incat sa va puteti bucura de distractie si relaxare tot timpul anului.

therme-palm

Therme are trei zone distincte, una dintre ele special conceputa pentru copiii pusi pe distractie si zbenguiala in apa si include o biblioteca de sare, o gradina tropicala, plaja cu nisip, terase si restaurante. Copiii pana la 3 ani au acces gratuit, iar pentru cei intre 3 si 16 ani, pentru o zi de acces, preturile sunt cuprinse intre 54 si 59 de lei, pentru zilele de Luni pana Joi, respectiv vineri-duminica; pretului unui bilet pentru adulti este cuprins intre 70-75 de lei, iar programul de functionare este 9.00-23.00.

Magic Place - Crangasi Aqua Parc

Situat in Bucuresti, pe Sos. Virtutii, in locatia fostului strand Dambovita, dispune de un bazin cu valuri, tobogane pentru cei mici, dar si pentru cei mari, plaja cu nisip, sezlonguri, doua bazine special desemnate pentru copii, terenuri de sport, beach bar si zona de gratare. Crangasi Aquaparc este deschis de Luni pana Duminica, intre orele 8.00 si 20.00, pretul de acces incepand de la 30 de lei si ofera si variante de abonamente extrem de avantajoase pe perioada verii.

aquaparc-crangasi

Sursa foto: crangasiaquaparc.ro

Acvamania - Mogosoaia

Localizat in parcul Mogosoaia, la 15 kilometri de centrul capitalei, Acvamania este un parc de agreement nautic, cu tobogane, piste de alergare pe apa, scutere submersibile, stand-up paddle, cursuri de caiac, unde nici tu, nici cel mic nu va veti plictisi. Puteti inchiria hidrobiciclete si cataramane, iar preturile sunt cuprinse intre 69 de lei si 149 de lei pentru un acces de 1 zi, in functie de distractiile pe care le alegeti.

Orarul de functionare in weekend este intre orele 10.00-20.00, iar in timpul saptamanii, intre orele 16.00-20.00.

acvamania-mogosoaia

Sursa foto: acvamania.ro

Strand Cara - Titan

Strandul Cara este situat in zona semi-centrala a Capitalei - Sectorul 3, fiind delimitat la Sud de catre Bulevardul Camil Ressu, la Est de Bulevardul Nicolae Gricorescu si Parcul Titan in zona Nord - Nord-Vest.

strand-cara-titan

Facilitati:

  • 3 bazine special amenajate (2 bazine pentru adulti + 1 bazin pentru copii);
  • 4 terenuri special amenajate pentru fotbal (nocturna inclusa), tenis de camp, tenis cu piciorul, mese de ping-pong, biliard si multe altele;
  • zona de piscina cu sezlonguri sau baldachine;
  • locul de joaca pentru copii;
  • plajele amenajate.

Acces strand:

  • Acces de zi: 20 lei
  • Acces de noapte: 30 lei
  • Acces de weekend: 30 lei
  • Program: luni pana vineri de la 09.00 la 18.00
  • Copiii cu inaltimea maxima 120 cm au intrare gratuita
  • Sezlongurile nu sunt incluse in pret. 

Sursa foto: strandtitan.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parc acvatic Activitati vara copii Piscine copii Activitati piscina copii

Articole recomandate

Citeste si despre