Asteri Summer for Kids Learn and Play

/ / Modificat: 2014-06-12
Asteri Summer for Kids Learn and Play

Asteri Summer for Kids Learn and Play

Asteri Summer for Kids Learn and play este un program dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 7 ani (maxim 10 copii)

Programul este de la ora 9.30 pana la ora 15.30 (6 ore/zi), iar orarul este realizat astfel incat cei mici sa poata dobandi cat mai multe abilitati, mai ales la nivel emotional. Puteti opta si pentru un atelier intensiv de limba franceza, in care copiii vor invata intr-un mod interactiv elemente de baza, cantece si poezii, chiar in inima Micului Paris, unde se afla centrul Asteri.

"Learn and play" imbina athandmade (vor crea propriile bijuterii), joc liber, stimulare senzoriala, explorarea emotiilor, socializare si lucru in echipa.

Programul este creat de psihologi si psihoterapeuti cu formare si/sau experienta in domeniu.

Inscrierile se pot face pana pe 15 mai 2014, iar rezervarea locului se face dupa semnarea contractului si plata unui avans.eliere de muzica, povesti, reciclare creativa, pictura, modelaj, decupaj, 

Asteptam inscrierile si/sau intrebarile voastre pe adresa de e-mail: roxana@asteri.ro (de asemenea, prin intermediul e-mailului puteti afla mai multe detalii despre program: profesionisti, orar, activitati, gustare/masa, locatie)

Abia asteptam sa ii cunoastem pe cei mici!

Program

7-11 iulie â Creativity

Saptamana 1 dedicata creatiei prin dans, muzica (instrumente), pictura, modelaj.

14-18 iulie â Learn & Play

Saptamana 2 dedicata dezvoltarii abilitatilor de socializare, comunicare si empatiei.

21-25 iulie â Fun & Stories

Saptamana 3 dedicata lumii povestilor. Copiii vor avea posibilitatea sa afle povesti noi, din diferite culturi si sa creeze propriile povesti ajutandu-se de diverse materiale si tehnici. 

28 iulie -1 august â Symbols & Friends

Saptamana 4 dedicata interactiunii sociale, bunelor maniere si relationarii in grup.

Programul este construit astfel incat cei mici sa invete prin joc, intr-un mediu relaxat, alaturi de profesionisti dedicati lucrului cu cei mici. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoli de vara Programe scoli de vara Scoala de vara 2014

Articole recomandate

Citeste si despre