Activitati de vacanta pentru copii la Fundatia Calea Victoriei: Actorie, Fotografie, Pictura si Stil Vestimentar

/ / Modificat: 2014-07-11
Activitati de vacanta pentru copii la Fundatia Calea Victoriei: Actorie, Fotografie, Pictura si Stil Vestimentar

Pentru ca toti copiii sa se bucure de o vara plina de zambete si bucurie, in perioada iulie – august organizam la Fundatia Calea Victoriei scoli de vara, unde joaca si buna dispozitie sunt nelipsite. Cei mici au ocazia sa experimenteze domenii noi si sa isi descopere pasiunile, prin activitati care nu fac parte de obicei din programa scolara.

Cum vacanta de vara este lunga, ne ramane suficienta vreme - inainte sau dupa excursii si calatorii - sa facem ceea ce ne place: 

Ne pregatim sa realizam cele mai frumoase fotografii de vacanta la Cursul de fotografie pentru copii (8-13 ani), din perioada 28 iulie – 1 august. Impreuna cu Violeta Neamtu vom explora diferite genuri fotografice (portret/instantaneu/peisaj/natura) si, in racoroasa curte cu iedera a fundatiei, vom face impreuna fotografii.

Intre 4 si 8 august, am pregatit pentru cei mici Scoala de vara: Primii pasi in Arta pentru copii (4-6 ani), sustinuta de Petruta Banita. La acest atelier plin de culoare, vom invata sa realizam colaje si compozitii moderniste, sa modelam, sa confectionam minunate masti de carnaval, dar si spectaculoase linogravuri. Cu fiecare noua intalnire experimentam o noua tehnica artistica si testam noi metode pentru a ne exprima creativitatea.

Dedicam doua zile consecutive (7-8 august) cursului de Stil vestimentar pentru adolescenti (10-13 ani) cu Valentina Balasa Ario. Descoperim cum sa ne imbracam potrivit diferitelor ocazii, discutam despre schimbarile din viata unui adolescent si despre nevoia de reinventare a stilului vestimentar in randul tinerilor. Invatam cum sa ne alegem hainele in functie de conformatia corpului si, cu ajutorul imaginilor, descifram impreuna diferite coduri vestimentare.

Mai multe detalii despre atelierele la: www.scoaladeartesimaniere.ro.

Inscrieri si informatii la contact@victoriei.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Scoala de vara 2014

Articole recomandate

Citeste si despre