Zana Norilor a poposit la Muzeul Taranului Roman

zana_norilorIn seara de 14 aprilie 2011, la Clubul Tranului Roman, copiii si parintii lor au putut cunoaste pentru prima data o zana, asa cum li s-a povestit si cum au visat de cand erau mici.

Cu un aer de ursitoare jucausa dar si un pic moralista, Zana din luna le-a povestit celor mici despre supusii sai dragi, norii.

Fiecarei temeri sau bucurii a copilariei ii corespunde cate un nor. Fie ca este al tristetii, al iubirii sau al prieteniei, acesta ii va ajuta pe cei mici sa cunoasca sentimentele si sa invete cum sa le trateze.

Alaturi de celebrele Tilincuta, Zana Maseluta sau micuta Degetica, copii au indragit o noua Zana si micile sale ajutoare - norii.

Povestile adunate pe CD-ul lansat alaturi de casa de discuri Roton ne invata pe toti ca visarea se intampla oricand iubim, asa ca pregatiti-va sa inchideti ochii si sa ascultati povesti educative alaturi de cei dragi.

Albumul Zana Norilor este un produs Roton disponibil si online prin MusicNonStop.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul