Un fiv gratuit pe luna

/ / Modificat: 2014-06-02
Un fiv gratuit pe luna

Un fiv gratuit pe luna

Primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania anunta relansarea programului national "Un FIV gratuit pe luna".

Wellborn, primul spital din Romania specializat in fertilitate si medicina materno-fetala, anunta relansarea programului  "Un FIV gratuit pe luna", in cadrul caruia cuplurile cu venituri reduse care se confrunta cu probleme de infertilitate, pot beneficia de o procedura de fertilizare in vitro gratuita. Acesta se va desfasura lunar, in perioada 1 iunie - 31 decembrie 2014. 

Pentru ca a deveni parinti nu trebuie sa fie un lux, Wellborn a creat sigurul program al unei unitati medicale din Romania prin care ofera GRATUIT, in fiecare luna, o procedura FIV sau FIV + ICSI unui cuplu care nu isi permite aceste tratamente.

In lipsa unei subventionari din partea statului, tratamentele pentru infertilitate pot fi inaccesibile pentru cuplurile fara posibilitati materiale.

Scopul programului este ajutorarea cuplurilor infertile din Romania, cu venituri personale reduse sa-si indeplineasca visul de a obtine un copil prin proceduri de Fertilizare in Vitro.

Reteaua Medicala Wellborn incearca sa asigure sansa de a avea un copil, tinand cont de stadiul actual de dezvoltare al societatii romanesti, de vremurile dificile cu care se confrunta multi dintre noi. in lipsa unei subventionari din partea statului, in anul 2010, Clinica Promed System (parte din Reteaua Medicala Wellborn) a demarat acest program, ajutand numeroase cupluri in intemeierea unei familii.

De ce facem asta?

Pentru ca ne pasa de ce se intampla, pentru ca intelegem tristetea celor care nu au copii si care nu-si pot permite un tratament adecvat, pentru ca vrem sa tragem un semnal de alarma fata de un stat amorf, blocat in propria neputinta.

Sanatatea costa si incercarile cuplurilor infertile se lovesc de limitarile metodelor actuale, de costurile mari ale tratamentului si de multe ori de transformarea acestor situatii intr-un bussines pragmatic.

Un FIV gratuit pe luna inseamna din partea noastra un mesaj de speranta, o confirmare a pozitiei noastre de medici Alaturi de celelalte programe interne ale Clinicilor Wellborn, acest program al departamentului de Reproducere Umana Asistata , INCEARCa Sa AJUTE!, afirma Dr. Silviu Predoi, Director General al Retelei Medicale Wellborn.

Pentru a beneficia de gratuitatea procedurilor de fertilizare in vitro, pacientii pot solicita formularul de inscriere la adresa de email: informatii@wellborn.ro.  Cuplurile trebuie sa fie evaluate ca fiind cazuri sociale de catre comisia de sterilitate, urmand ca lunar, sa fie ales un cuplu pentru a efectua procedura in mod gratuit, in cadrul singurei One Stop Clinic de profil din Romania, de catre un colectiv de medici dedicati. 

Despre Reteaua Medicala Wellborn

Wellborn este primul spital din Romania dedicat in exclusivitate fertilitatii si medicinei materno-fetale si singurul One Stop Clinic de profil din tara. Pe langa cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piata si expertiza echipei medicale de elita, pacientii nostri beneficiaza de un tratament personalizat si o atmosfera calda pe toata durata tratamentului. 

Spitalul Wellborn este deschis de catre Clinica de Medicina Materno-Fetala Promed System, recunoscuta pentru experienta bogata pe piata serviciilor medicale si mii de proceduri medicale, ce au readus zambetul pe fetele pacientelor.

Contact 

Adresa: Str. Brodina Nr. 3, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 031 9105, 031 425 11 15,  0785 212 628

E-mail: office@wellborn.ro

Website: www.wellborn.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre