Un cadou pentru un zambet!

Am stabilit unde vom sarbatori intrarea in Noul An, ne-am completat tinuta de Sarbatori, am pregatit meniul pentru mesele in familie...toate lucrurile de pe lista noastra par bifate, insa parca ceva lipseste...o fapta buna in ajun de sarbatoare!

Asa am ajuns sa ii cunoastem pe copiii din cadrul Centrului de Zi "Casa Copilariei". Pitici frumosi, cu ochi veseli, care nu se pot bucura insa de copilarie.

Sunt copii cu autism, copii care au nevoie de ajutorul nostru pentru a se putea recupera. Art-terapia si terapia prin joaca sunt doua dintre activitatile extrem de importante in dezvoltarea micutilor cu tulburare de spectru autist.

Asa ne-a venit idea: organizarea unui eveniment de strangere de cadouri pentru sustinerea acestor terapii ce se desfasoara in "Casa Copilariei".

Cand spunem cafenea/pub/club, ne gandim automat la distractie, petreceri, concerte. Insa, in preajma sarbatorilor, unele dintre aceste localuri se indreapta catre partea umanitara a sarbatorii. Acesta a fost si cazul Shift Pub. Ajutorul a aparut rapid – echipa Shift Pub a inteles nevoile copiilor cu autism, astfel ca s-a implicat in organizarea evenimentului de strangere de cadouri.

La scurt timp de la inceperea evenimentului, Shift Pub a devenit un adevarat atelier de cadouri. Jucarii noi si vechi, carti de povesti, caiete si creioane de colorat, jocuri logice – au fost stranse in sacul Mosului de catre clienti, jurnalisti si staff-ul localului.

Darurile au luat calea Centrului de Zi "Casa Copilariei", unde ajutoarele Mosului le-au impartit copiilor.

Totul a pornit de la o idee ivita la o cafea savurata in Shift Pub, a continuat cu mobilizarea tuturor jurnalistilor in strangerea de jucarii si s-a finalizat cu un Cadou pentru un Zambet. Misiune indeplinita!

Centrul de zi "Casa Copilariei"

“Casa Copilariei", parte a Asociatiei "Captivi in propria minte", este un proiect nou ce urmareste facilitarea accesului la tratament si la o buna evolutie a copilului cu diverse deficiente.

“Casa Copilariei" este un centru cu program similar cu cel al unei gradinite, respectiv scoli, unde parintii isi pot lasa copiii pe timpul zilei. In cadrul centrului de zi, copiii fac tratament, invata, se joaca si se odihnesc, beneficiind in permanenta de supervizarea unui specialist.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul