Teatrul Excelsior se imbraca in Hainele cele noi ale Printului!

/ / Modificat: 2013-10-10
Teatrul Excelsior se imbraca in Hainele cele noi ale Printului!

Teatrul Excelsior se imbraca in Hainele cele noi ale Printului!

Noua stagiune 2013-2014 a Teatrului Excelsior si-a propus sa va ia prin surprindere. Deschidem o altfel de scoala, unde imaginatia nu are limite, cu profesori/actori care ii vor incanta deopotriva pe cei mici si pe cei mari.

Incepem cu o premiera pregatita special pentru publicul care adora povestile. Este vorba despre "Hainele cele noi ale Printului", o incursiune inedita in universul lui H.C.Andersen.

Premiera oficiala va avea loc fix la jumatatea lui Brumarel, in seara de 15 octombrie, la ora 19.00. Ea va fi prefatata de doua avanpremiere: duminica, 13 octombrie, ora 11.00 si luni, 14 octombrie, ora 19.00.


HAINELE_GRUP
Tanara regizoare Ilinca Stihi (castigatoare a Premiului Uniter in 2012, multipremiata in strainatate pentru productiile sale radiofonice si cunoscuta pentru montarile "Closer", la Teatrul Mic, "Brand", un proiect original montat la Biserica Lutherana din Bucuresti sau "eMeS", la Teatrul Maria Filotti din Braila) a pornit intr-o aventura spectaculoasa prin lumea genialului danez, mixand doua dintre cele mai cunoscute povesti ale sale: Hainele noi ale imparatului si Porcarul si Printesa. Rezultatul este uimitor. Un spectacol plin de muzica, umor, ritm, culoare, efecte speciale, replici sclipitoare. Ea este la a doua colaborare cu Teatrul Excelsior, dupa spectacolul de succes Zana Zorilor, care a fost invitat la inceputul acestei luni la Festivalul International de Teatru "100, 1.000, 1.000.000 de povesti".

Alaturi de Ilinca Stihi, au intrat in tinutul magic al copilariei, scenografa Luana Dragoescu, coregrafa Andreea Duta, compozitorul George Marcu, light-designerul Cristian  Niculescu si sound-designerul Mihnea Chelariu.

HAINELE_TOAMNA
Distributia este impresionanta, cu actori plini de pasiune si entuziasm: Alexandra Velniciuc, in rolul Printesei Deea, care joaca pentru prima oara  pe scena Teatrului Excelsior, Raluca Botez, in rolul gratioasei Panseluta,  Silvana Ionescu, in rolul Zanei Toamnei,  Dan Clucinschi, in rolul lui Mugurel,  Robert Radoveneanu, in rolul Printului Crin.  Un cuplu extrem de simpatic, care o sa va starneasca hohote de ras, este cel al Danielei Ionita Marcu, in rolul Cioarei si al lui Ciprian Cojenel, in rolul Ariciului.  Nu puteau lipsi din spectacol: Albinuta, interpretata de Cosmina Dobrota, Libelula, interpretata de Iulia Diana Samson si rotofeiul Bondar, interpretat de Marian Radulescu.  

Teatrul Excelsior "se imbraca", incepand din aceasta toamna, cu Hainele cele noi ale Printului. Sub hainele lui, va asteptam sa veniti in numar cat mai mare! O sa va simtiti excelent!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre