Targ pentru inceperea scolii

Campanie derulata intre 1- 8 septembrie

Mega Fun organizeaza in perioada 1-18 septembrie un targ scolar, in fata Cinema City pentru ca revenirea intr-un nou an scolar a celor mici sa fie cat mai placuta si accesibila din punct de vedere financiar. Astfel, in cadrul targului vei putea gasi rechizite, carti si echipamente scolare la preturi avantajoase, iar fiecare zi va insemna o noua experienta placuta pentru scolari datorita seriei de evenimente si surprize pregatite pentru acestia.

In fiecare zi, in intervalul 1 -18 septembrie, incepand cu ora 17:30 vor avea loc spectacole de dans, mini campionate de basket, cursuri de aikido pentru copii, cursuri de street dance, de balet, de teatru si film, gimnastica artistica si aerobica, concursuri de karting, demonstratii slam dunk, jocuri de dezvoltare fizica pentru copii si multe altele.

"Stim ca inceperea unui nou an scolar inseamna atat pentru parinti, cat si pentru copii momente de agitatie si indelungi cautari ale noilor rechizite si a multor alte articole, de aceea am organizat un targ de 'back to school' de unde se pot achizitiona produse la preturi foarte bune, iar scolarii vor avea ocazia sa se mai bucure inca de activitati specifice vacantei: jocuri, spectacole, concursuri etc", a declarat Aura Dinu, Director de Marketing AFI Palace Cotroceni.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala Pregatire scoala copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul