Surprize Aptamil la Help Net

Inca din prima clipa ti-ai protejat micutul alaptandu-l! Stii cat de important este sa ii asiguri copilului tau cel mai bun start in viata, iar alaptarea reprezinta primul pas.

Dupa ce perioada de alaptare s-a incheiat, te poti baza in continuare pe Aptamil.

Aptamil

Inspirata de laptele matern, Nutricia a creat Aptamil de la 6 luni. Contine Pronutra+, un complex unic de nutrienti, ce combina Immunofortis (scGOS/lcFOS) cu nutrienti esentiali si vitaminele A, C si D care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Si pentru ca micutul tau sa se bucure de protectie imunitara, Aptamil si farmaciile Help Net vin cu o oferta speciala:  la 4 cutii de Aptamil achizitionate odata sau in perioade succesive din farmaciile Help Net, primesti gratuit a cincea cutie. Oferta este valabila doar cu cardul de fidelitate Help Net, pentru formulele de lapte de continuare (Aptamil 2 si 3) si cele de crestere (Aptamil 1+, 2+).

Pentru mai multe detalii despre promotiile noastre, te invitam sa accesezi site-ul www.aptanutricia.ro. In plus, nu uita ca poti apela oricand la Expertii Nutricia Aptamil pentru a afla informatii despre alaptare, nutritia si ingrijirea copilului, produsele si promotiile Nutricia Aptamil: 0800 672 888 sau expert@aptanutricia.ro.

Nutricia sustine recomandarea OMS de alaptare exclusiva pana la 6 luni si continuarea alaptarii cat mai mult timp posibil, in paralel cu alimentatia diversificata.

Nu participa la promotie formulele Aptamil 1 si formulele cu destinatie nutritionala speciala.

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugar; inainte de a folosi o formula de lapte consultati medicul pediatru.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul