Super petrecere la British School of Bucharest


Sambata, 26 iunie 2010, British School of Bucharest te invita la super petrecerea "Midsummer madness party" marca BSB & Fratelli Social Events. Startul la dans si la distractie se va da in gradina de vara a BSB, din strada Iancu Nicolae nr. 42, incepand cu orele 20.00.

Vino impreuna cu prietenii tai la un concert de exceptie al trupei ABBA Tribute Band, invitata special de la Londra, si totodata sa te bucuri de un bufet-suedez delicios si de muzica oferita de Fratelii, totul intr-o atmosfera de vis.

Biletele pentru petrecerea de vara BSB s-au pus in vanzare la sediul British School of Bucharest, campusul din Strada Iancu Nicolae, nr. 42, BSB Gafencu nr. 14, Sector 1, sau la "Le Club" din Soseaua Nordului nr.

120 (Satul Francez) sau pot fi direct comandate la adresa de e-mail: office@britishschool.ro.

Costul unui bilet este de 200 RON. Rezervarea la  masa se poate face la cerere.

British School of Bucharest si-a deschis portile incepand cu anul 2000, pentru un grup select de familii care considerau educatia copiilor lor ca fiind prioritatea zero. Pornind de la un fundament reprezentat de conditii excelente de predare-invatare si angajamentul luat pentru a servi binelui tuturor elevilor care ii trec pragul, BSB s-a dezvoltat continuu, acumuland progresiv si adaugand acestei fundatii solide, ajungand acum sa ofere posibilitatea educarii intr-o maniera unica a unui efectiv de aproximativ 400 de elevi care apartin unui numar de 43 de nationalitati diferite.  

British School of Bucharest (BSB) este o scoala independenta care a primit si trecut inspectia Inspectoratului Independent (www.isi.net) din Marea Britanie, in urma inspectiei scoala fiind cotata ca oferind o educatie cu "numeroase trasaturi exceptionale". De asemenea British School of Bucharest este membru acreditat al COBIS (Consiliul Scolilor Britanice Internationale) si recunoscuti de Ministerul Educatiei din Romania. Sub crezul "cream azi, cetatenii de maine", elevii BSB au rezultate foarte bune, ei intelegand ca "bine" nu este suficient prin ei insisi, ca trebuie intotdeauna sa tinteasca spre "mai bine".

23 iunie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul