Sunete de Craciun la Boem Club

| | Modificat: 2013-12-11 00:00:00

Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, organizeaza pe data de 21 decembrie, la sala de spectacole ArCub, un spectacol concert inedit, in care vor canta atat cursantii adulti, cat si copiii care iau lectii de instrument sau de canto la Boem Club.

concert-boem-club_vioara

Spectacolul intitulat "Sunete de Craciun" va celebra totodata si implinirea a 4 ani de la infiintarea primului sediu al Scolii de Muzica Boem Club si va contine atat piese de muzica clasica, cat si melodii pe ritmuri moderne de pop, dance sau blues,  sau chiar colinde de Craciun.

Interpretii care vor incanta publicul cu piese cantate la pian, chitara, vioara, violoncel sau cu vocea au varste cuprinse intre 4 si 50 de ani, dovedind astfel inca o data ca muzica nu are varsta si ca tot ceea ce conteaza atunci cand vrei sa inveti sa canti este doar pasiunea si vointa.

Pe langa momentele artistice solo, spectacolul "Sunete de Craciun" va cuprinde si duete la pian si vioara sau pian si voce. De asemenea, toti interpretii vor primi la sfarsit diplome de participare si trofee, iar intreg evenimentul se va incheia cu un cocktail, in cadrul caruia toti participantii vor avea ocazia sa discute despre pasiunea care ii leaga pe toti de Boem Club, muzica.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA