Strumpfii revin pe marile ecrane!

/ / Modificat: 2013-08-19
Strumpfii revin pe marile ecrane!

Strumpfii revin pe marile ecrane!


In urmarea realizata dupa comedia Strumpfii, un film hibrid de live action si animatie cu incasari record, al Columbia Pictures/Sony Pictures Animation, vrajitorul cel rau, Gargamel da viata unor creaturi malefice, care seamana cu strumfii, numite  Naughties / Obraznicaturile, care, spera el, il vor ajuta sa puna mana pe continutul magic al strumfilor.

Dar atunci cand descopera ca numai un strumpf adevarat ii poate da ceea ce urmareste si ca numai o vraja secreta a strumfettei le poate transforma pe  Obraznicaturi in strumpfi adevarati, Gargamel o rapeste pe Strumfette si o duce la  Paris, unde  el devenise, in ochii a milioane de admiratori, cel mai mare vrajitor al lumii.

Numai Papa, Clumsy, Grouchy si Vanity ar putea-o salva pe Strumfette, cu conditia sa se reintoarca in zilele noastre, la prietenii lor umani, Patrick si Grace Winslow! Va reusi oare Strumfette, care s-a simtit intotdeauna mai altfel decat ceilalti strumfi, sa stabileasca o legatura cu obraznicaturile Vexy si Hackus – sau vor reusi strumpfii sa o convinga de faptul ca dragostea lor pentru ea este cu adevarat  "albastra"?

Printre actorii care interpreteaza aceasta noua povestire se numara Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Katy Perry- in rolul lui Strumfette si Hank Azaria - in rolul lui Gargamel. Brendan Gleeson se alatura distributiei in rolul lui Victor.  Printre vocile care dubleaza personajele principale se numara cele ale Christinei Ricci si JB Smoove in rolurile Vexy si Hackus.

De la prima lor aparitie in cartile de benzi desenate belgiene, in anul 1958, Strumpfii lui Peyo au distrat copiii si adultii din intreaga lume, aparand in benzi desenate, carti, seriale de televiziune, filme, jocuri video, spectacole live, sau sub forma de figurine. Filmul din 2011 a devenit un adevarat fenomen global, la care au participat peste 560 de milioane persoane.

In timp ce, in primul film, prietenii nostri albastri si adorabili au gustat putin din Big Apple (New York), in Strumpfii 2 ei isi vor manifesta apetitul cosmopolit prin noi aventuri ce vor avea loc in orasul luminilor – Paris, Franta!  

La inceputul filmului, Strumfette se afla in satul strumfilor, inconjurata de fratii ei si de Papa, dar ea continua sa se simta singura.  Nu reuseste nici acum sa se impace cu originea ei duala.  Dupa cum se stie, strumfette a fost creata de Gargamel ca sa-i slujeasca propriilor lui proiecte malefice – dar Papa, folosind dragostea si magia, a reusit s-o transforme intr-o veritabila strumfita albastra.  Asta s-a intamplat cu mult timp in urma si totusi ea e inca nesigura pe propria-i identitate.

Singura cale prin care el poate obtine vraja este s-o rapeasca pe Strumfette si s-o aduca la Paris. El incredinteaza misiunea rapirii lui Hackus si Vexy. Din moment ce ei nu sunt albastri, ei nu pot fi considerati strumfi! Hackus si Vexy sunt doar niste creaturi rele si de aceea Gargamel le spune "obraznicaturi". Nu exista pe lume ceva mai placut pentru Vexy decat s-o rapeasca pe sora sa, Strumfette.

Cand se afla in sat ca Strumfette a fost rapita, Papa nu sta pe ganduri, el ticluieste un plan de salvare la care ar trebui sa participe cei mai destoinici strumfi: Gutsy (curajosul), Brainy(istetul) si Hefty (babanul).  Dar, bineinteles ca Papa greseste pasele magice si se pomeneste cu o echipa de salvare la mana a doua  – formata din Vanity (increzutul), Clumsy (impiedicatul) si Grouchy (pesimistul). Ei bine, in cazul asta, Papa mai are o scamatorie de rezerva: ii va chema din nou in ajutor pe vechii lui prieteni, sotii Winslow si familia lor. 

Urmareste Strumpfii 2 din 23 august 2013 in cinematografe!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Film animatie copii

Articole recomandate

Citeste si despre