Stii cum poti sa iti fortifici organismul?

| | Modificat: 2014-04-16 00:00:00

Un sistem imunitar sanatos este cheia unui organism armonios, tonic si rezistent la presiunea provocarilor zilnice. Fara o ingrijire corecta nu-i asiguram vitaminele de care acesta are nevoie, este posibil ca imunitatea sa scada, la fel si sansele de a ne apara cu succes impotriva bolilor de sezon si a oboselii.

Agitatia zilnica, insomnia, stresul, zgomotul din jur, oboseala, medicamentele sau expunerea la factori de mediu poluanti duc la slabirea organismului. Incercati metode cat mai naturale pentru intarirea sistemului imunitar!

Islandezii se bazeaza de secole pe puterea binefacatoare a resurselor naturale pentru a-si mentine vigoarea si forta de a rezista la vicisitudinile mediului in care traiesc. Tocmai pe aceasta premisa se bazeaza si IMMUNE MAX, un produs LYSI Ltd. Islanda: sustine starea de sanatate, vitalitatea si rezistenta organismului.

 immune-max-lysi

IMMUNE MAX este unul dintre cele mai puternice mijloace naturale pentru combaterea racelii, a gripei si a oboselii. Acesta stimuleaza intens sistemul imunitar, datorita continutului bogat in alkoxigliceroli, obtinut din uleiul din ficat de rechin, fiind un remediu natural foarte pretios, din resurse limitate.

Alcoxiglicerolii se regasesc in maduva oaselor sanatoase si in laptele matern, ei fiind substante ce ofera imunitate naturala in lupta contra infectiilor si in dezvoltarea sistemului imunitar.

Ajuta la refacerea tesuturilor, grabesc inchiderea ranilor (inclusiv arsuri, leziuni si infectii – beneficii dermatologice), stimuleaza functiile sistemului imunitar, organismul devenind rezistent in fata bolilor si a conditiilor de mediu neprielnice. De asemenea, alcoxiglicerolii incetinesc procesul de imbatranire, favorizeaza refacerea organismului dupa terapii dure, ca radioterapia sau terapia cu radiatii, favorizeaza refacerea sistemului nervos, avand efecte benefice impotriva oboselii. In plus, datorita efectului antioxidant, antibacterian si antimicotic, IMMUNE MAX  stimuleaza mecanismul de producere a leucocitelor si trombocitelor.

IMMUNE MAX se recomanda copiilor cu varste de peste 10 ani, adolescentilor, adultilor si seniorilor. Doza zilnica recomandata este de 2 capsule pe zi si poate fi marita la indicatia medicului. Femeile insarcinate si cele care alapteaza vor apela la opinia medicului inainte de a consuma suplimentul.

IMMUNE MAX este un supliment alimentar sub forma de capsule, care nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata sau un mod de viata sanatos. IMMUNE MAX LYSI se poate asocia cu Omega-3 LYSI sau cu Uleiul din ficat de cod LYSI, impreuna actionand complementar, fortificand in mod natural sistemul imunitar.

IMMUNE MAX se gaseste in farmaciile partenere si in magazinele naturiste, dar si online pe www.sagasanatate.ro, intr-o oferta speciala, insotit de un produs cadou.

Pentru mai multe informatii, accesati www.immunemax.ro si  www.lysi.ro.

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri